...

BESTE MATTE NAGELLAKKEN EN KLEUREN – ONZE TOP 10

BESTE MATTE NAGELLAKKEN EN KLEUREN - ONZE TOP 10

We hebben allemaal eeuwenlang lusten aan glanzende nagellakken en gek genoeg proberen de perfecte topcoat te vinden om ervoor te zorgen dat onze klauwen er elke dag weer schitterend uitzien. Lang geleden was die tijd. Dit is het tijdperk van mattes. Er is iets zo chic en edgy over poets met matte afwerking. Het is een van de eenvoudigste manieren om je nagels te laten opvallen in een menigte. Mattes zijn altijd mijn favoriete variëteit geweest. Natuurlijk kunt u zinnig handelen en investeren in een matte topcoat en uw wereldmatte veranderen. Maar voor de rest van ons zijn hier enkele kwijlen waardige matjes die je MOET bezitten.

Beste Matte nagellak Shades

1. MAC Wham, Bam, Glam:

Wham, Bam, Glam is een donkere taupe matte finish nagellak van MAC. De kleur doet me denken aan melkchocolade. Dit is een mooie kleur die je naar je werk kunt dragen als een verandering van de reguliere perziken en crèmes. Vereist drie lagen.

2. Zoya Lolly:

Mijn favoriet van het lot. Natuurlijk weet je waarom. Lolly is een felroze mat. De kleur zou de verrukking van elke roze nagellak geliefde zijn. Mattes eindigt normaal gesproken saai. Maar deze is een blinder. Vereist drie lagen.

3. Orly Blue Suede:

Blue Suede komt uit de Matte Couture-collectie van Orly. Het is een mooie denimblauwe mat. De afwerking is mat maar heeft nog steeds een beetje glans waar ik van hou. Ziet er zeker uit als suede. Vereist twee lagen.

4. OPI Honey Ryder:

BESTE MATTE NAGELLAKKEN EN KLEUREN - ONZE TOP 10

Honey Ryder is een prachtige gouden steen met gouden glinsters erin. Gemaakt in OPI's beroemde vloeibare zandafwerking, lijkt de lak op goudfolie op nagels. Als je een gedempt goud wilt zonder over de top te gaan, is dit iets voor jou. Vereist twee lagen.

5. Avon Matte Violetta:

Violetta is een donkere koninklijk paarse steen. Ik hou ervan hoe de kleur helder blijft, zelfs met de matte afwerking. Donkere matte tinten zijn zeldzaam, dus het is goed om hier een voorraad op te slaan. Vereist twee lagen.[Lees: nagellakken voor donkere huid ]

6. Orly Viridian Vinyl:

Viridian Vinyl behoort tot de Plastix-collectie van Orly. Het is een prachtige blauwgroene teal matte. Wat ik leuk vind aan deze lak, is dat je een matte afwerking hebt met veel glans. Het is bijna alsof je een laagje plastic op je nagels hebt. Vereist twee lagen.

7. Zoya Posh:

Posh komt uit de limited edition Matte Velvet-collectie van Zoya. Het is een mat fluweel rood met een beetje glinstering erin. De kleur is donkerder dan gewone rode en ziet er fantastisch uit voor een avondje uit. Lijkt echt op een luxe fluwelen stof. Vereist drie lagen.

8. MAC Studded:

Wanneer je aan zilveren matten denkt, is dat alles wat in je opkomt grijs. Maar deze niet. Studded is een echte blauw-zilveren matte met glinstering erin. Ja, glinstering in mat !! Zeer uniek en een must-have. Vereist drie lagen.

9. Zoya Veruschka:

BESTE MATTE NAGELLAKKEN EN KLEUREN - ONZE TOP 10

Veruschka is een donkere bosgroene mat met veel groene glans. Als je van greens houdt, is dit een must-have. De glans is behoorlijk prominent, zelfs op de matte achtergrond. En als je moe bent van de matte look, voeg je gewoon een jas en je krijgt uiteindelijk iets mooiers. Vereist twee lagen.

10. OPI Vesper:

BESTE MATTE NAGELLAKKEN EN KLEUREN - ONZE TOP 10

Nog een vloeibare zandschoonheid. Vesper is diepzwartzwart met veel zwarte glitter erin. Een mooie zwarte matte nagellak om je gewone zwarte nagellak mee te vervangen. Vereist drie lagen.

BESTE MATTE NAGELLAKKEN - ONZE TOP 10

DE GROOTSTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN VIND JE OP BOL.COM

BESTE MATTE NAGELLAKKEN EN KLEUREN - ONZE TOP 10

BESTE MATTE NAGELLAKKEN EN KLEUREN - ONZE TOP 10