...

BESTE ANNICK GOUTAL PARFUM LUCHTJES

BESTE ANNICK GOUTAL PARFUM LUCHTJES

We zijn allemaal begaafd met het reukvermogen. Voor velen van ons is de geur of het parfum dat we gebruiken iets dat de emoties of de gemoedstoestand opheft. Bent u een van een soort die een neus heeft die ronddwaalt naar de beste en unieke geuren? Hier is een kans om een ​​kijkje te nemen in een van de meest beroemde parfumhuizen van Frankrijk – parfums van Annick Goutal.

Als het gaat om de kunst van het maken van parfums, kan geen enkel land de geur en de rijkdom van de parfums van de Fransen verslaan. Enkele van de meest populaire merken zijn Estee Lauder, Christian Dior, Chanel, Annick Goutal, Guerlain, Nina Ricci, Lancome en nog veel meer.

Hoe worden parfums gemaakt?

Een van de grootste parfumindustrieën in een Franse stad met de naam Grasse, heeft ongeveer meer dan 60 merkfabrieken en biedt werk aan bijna 3500 mensen. Hoewel ze vandaag meer synthetische geuren maken, blijven de natuurlijke nog steeds de favoriete top onder de mensen.

De kunst van het maken van parfums is door extracten van de geuren en oliën uit verschillende bloemen, kruiden, bladeren en fruit. De historische methoden om geuren uit de bloemen te halen zijn ofwel door maceratie (de bloemen laten weken in een vloeistof die hun geuren zal absorberen) of door destillatie. De resulterende concentraten zijn bekend als “essentiële oliën” en het is hiervan dat parfums worden gemengd. Deze parfums worden uiteindelijk verkocht in kleine flesjes, anders ontworpen voor elke geur.

Beste Annick Goutal parfums

Hier zijn enkele van de top favoriete Annick Goutal parfums:

1. Annick Goutal Rose Absolue:

BESTE ANNICK GOUTAL PARFUM LUCHTJES

Deze ruikt zo dicht mogelijk bij echte rozen. Het is een boeket van zes soorten rozen – May rose, Turkish Rose, Bulgarian Rose, Damascus Rose, Egyptian Rose en Moroccan Rose. Romantisch en sensueel tegelijk, het dragen van dit parfum geeft je het gevoel dat je in een tuin zit vol met deze prachtige bloemen.

BESTE ANNICK GOUTAL PARFUM LUCHTJES

[Lees: Guerlain parfums voor vrouwen ]

2. Annick Goutal Passion:

BESTE ANNICK GOUTAL PARFUM LUCHTJES

Je voelt bijna alsof je in het zuiden van Frankrijk bent, wanneer je parfum van Annick Goutal Passion draagt. De delicate tonen van tuberoos en jasmijn, gecombineerd met de zachte, maar pittige ylang-ylang leiden naar een warme basis van eikenmos en patchouli. Terloops sensueel is deze parfum een ​​geweldige optie voor een avondje uit of een date.

BESTE ANNICK GOUTAL PARFUM LUCHTJES

3. Annick Goutal Eau D’Hadrien:

BESTE ANNICK GOUTAL PARFUM LUCHTJES

Gemaakt in 1981, deze is een mooie lente parfum. Annick Goutal parfum eau d hadrien doet je denken aan een mooie dag wanneer er een licht citroenachtige geur in de lucht hangt. Grapefruit, Siciliaanse citroen, mandarijn en ylang-ylang zorgen voor een goddelijk frisse geur.
BESTE ANNICK GOUTAL PARFUM LUCHTJES

4. Annick Goutal Ambre Fetiche:

BESTE ANNICK GOUTAL PARFUM LUCHTJES

Een deel van het Les Orientaistes-assortiment dat is geïnspireerd op de mysteries van de Oriënt, Ambre Fetiche is een beetje een warme deken op een koude winterdag. Er is iets zeer geruststellends aan de mix van wierook, amber, vanille, Russisch leer, labdanum en iris absoluut.
BESTE ANNICK GOUTAL PARFUM LUCHTJES

5. Annick Goutal Nuit Etoilee:

BESTE ANNICK GOUTAL PARFUM LUCHTJES

Nuit Etoilee vertaalt naar “Sterrennacht” en doet denken aan een maanverlichte nacht met de sterren glinsterende in volle glorie. Een muntachtige oranje toon leidt naar een hart van dennen- en dennenhars. De basis van angelica zaden laat een blijvende geur achter. Gelanceerd in 2012, dit is een vrij nieuw parfum en de neus erachter is Isabel Doyen.

BESTE ANNICK GOUTAL PARFUM LUCHTJES

6. Annick Goutal Songes:

BESTE ANNICK GOUTAL PARFUM LUCHTJES

Dit is de creatie van Camille Goutal, geïnspireerd door een tropische Mauritiaanse tuin waar de lucht dik was met de geur van frangipani bloemen. Songes is zeker een knaller. De mix van frangipanibloem, jasmijn, ylang-ylang, samen met de pittige tonen van kaneel, komijn en zwarte peper maken Songes tot een geweldige keuze voor een speciale avond uit.

 

Dit zijn een paar geuren waarvan ik zeker weet dat ze je dag mooier maken. Voor degenen met een fetish om de beste geuren op de markt te bezitten, probeer Annick Goutal parfums. De sprankelende en aandachtzoekende geur zal je zeker op de top van de wereld laten voelen.

Afhankelijk van beschikbaarheid

BESTE ANNICK GOUTAL PARFUM LUCHTJESBESTE ANNICK GOUTAL PARFUM LUCHTJES