...

Beoordeling York Excel 310 Roeimachine


Roeimachine beoordelingen

Snelle update: Deze roeier is momenteel ‘niet beschikbaar’. Het lijkt op een aantal grote line-up / bereikwijzigingen van York Fitness.

Voor een laag geprijsd alternatief van een gerespecteerd Brits merk zou ik de R200 roeier van JLL aanraden. Dit is ongeveer even groot en wordt geleverd met veel hightech details. Wat ik leuk vind aan deze solide roeitrainer, is dat hij gemakkelijk kan worden ingeklapt tussen gebruik. Bekijk hier mijn gedetailleerde review van de JLL R200 Rower.

Samenvatting: Van een zeer populaire fabrikant is de York Fitness Excel 310 opvouwbare roeitrainer voor veel gebruikers op de juiste plek terechtgekomen. Een veelzijdige en solide magnetische weerstandsroeier, met veel programma’s en weerstandsniveaus en een stille actie. Uitstekende feedback in de commentaren van huidige eigenaren tot nu toe – met geen enkele 1- of 2-sterrenbeoordeling. Je kunt de feedback zelf bekijken en foto’s bekijken met close-ups van de computerconsole op de productpagina amazon.co.uk.

Gedetailleerd overzicht van de York Excel 310 opvouwbare roeimachine

Ik ben dol op het ontwerp van deze, die is gebaseerd op een ovale behuizing met een slim display dat vanaf de bovenkant uitsteekt. De rail is van aluminium, dat zowel licht als sterk is – genoeg goed genoeg om het maximale gebruikersgewicht van meer dan 18 stenen te dekken. De weerstand is magnetisch, in tegenstelling tot de luchtweerstand van de goedkopere modellen. Dit zorgt ervoor dat je zowel rustig als soepel roeit. De York 310 bevat 16 weerstandsniveaus. Sommige opmerkingen suggereren dat de hoogste niveaus zelfs voor ervaren roeiers zwaar kunnen zijn!

Opvouwbaar ontwerp + wielen zijn positief. Als je al eerder een roeitrainer hebt gehad, weet je dat deze behoorlijk wat ruimte in beslag kan nemen. Deze kan draaien, zodat je hem tegen een muur kunt duwen om hem gemakkelijk op te bergen.

De console is LCD en is groter dan die op veel andere roeimachines. Je krijgt 24 vooraf ingestelde programma’s om uit te kiezen – of je kunt handmatig roeien als je dat liever hebt. U kunt uw slagen per minuut, snelheid, afstand, calorieën en tijd bijhouden. Er is ook een hartslagmeter (optionele draadloze clip) en ‘herstelmodus’.

York Fitness heeft een uitstekende reputatie op het gebied van klantenservice en het maken van solide fitnessapparatuur voor thuis. Deze machine wordt geleverd met 1 jaar garantie.

Wat huidige eigenaren zeggen over de York 310 Roeitrainer

Deze roeitrainer voor thuis krijgt lovende kritieken, met als thema dat de extra functies boven het budgetbereik het geld meer dan waard zijn. Een recensent beweert minstens een dozijn roeimachines te hebben getest en spreekt lovend over de 310 – zelfs na 5 keer per week te hebben gebruikt!

Er is enige montage vereist, en dit zal altijd wat slechte feedback opleveren (in alle categorieën, niet alleen fitnessapparatuur). Voor dit model lijkt de montage eenvoudig te zijn geweest. Het komt aan in een grote doos voor de hoofdeenheid en een aparte langere doos voor de aluminium rail.

Over het algemeen is de feedback geweldig – het soort gloeiende referenties dat meestal is gereserveerd voor veel duurdere artikelen.

Samenvatting:

Dit is een mooi gespecificeerde mid-range roeier van een fabrikant die al een solide reputatie heeft. Je krijgt een goede computerconsole, veel verschillende weerstandsniveaus en een solide constructie gecentreerd op een aluminium rail.

Bekijk die gebruikersfeedback en maak nu zelf foto’s van dichtbij op de productpagina van amazon.co.uk

Meer beoordelingen van mid-range roeitrainers: