...

Anne Hathaway heeft bruin haar!


De Princess Diaries-vibes? Wij denken van wel!

Zet je schrap, want Amerikaanse actrice Anne Hathaway heeft bruin haar! Voor wat lijkt voor altijdde eerste keer dat moeder het terug naar de basis heeft gebracht en haar hele hoofd donkerbruin heeft geverfd - en we kunnen niet anders dan denken dat deze prachtige haartint doet denken aan haar vorstelijke manen in de film Het dagboek van de prinses. Dus als je niet kunt wachten om de nieuwe tint zelf te zien, bekijk dan hieronder de haarkleurtransformatie van de ster!

Bye bye ombre: Anne Hathaway heeft bruin haar!

Anne Hathaway bruin haar: All Things Hair - AFBEELDING - ombre haar brunette beroemdheid Instagram bob
Terug naar haar roots: Anne Hathaway heeft bruin haar! Krediet: Instagram.com/annehathaway

Anne Hathaway ging naar sociale media om haar nieuwe 'do' te introduceren en plaatste de bovenstaande foto op Instagram, naast het onderschrift: "Terug naar mijn roots ...". En ze had haar kleurverandering niet beter kunnen timen, want haar nieuwe donkerbruine haar is Dus trendy voor de winter, werkend met een veel donkerdere, warmere tint.

Als je het ons vraagt, lijkt het een kavel zoals haar koninklijke kapsel in de film Het dagboek van de prinses (AKA onze favoriete meisjesfilm ooit) - want laten we eerlijk zijn, wie niet wil je prinsessenhaar IRL hebben? Poserend met een halflange haarsnit die net over haar schouders valt, en met haar haar gestyled in een diepe zijscheiding, zag Anne er in elk opzicht uit als de Hollywood-sterretje die ze werkelijk is! Credit: @annehathaway

Anne Hathaway bruin haar: All Things Hair - AFBEELDING - ombre haar brunette beroemdheid Instagram bob
Terug naar haar roots: Anne Hathaway heeft bruin haar! Krediet: Instagram.com/annehathaway

Voorheen droeg Anne een veel lichtere, karamel ombre haarkleur, perfect voor die zonnige zomerdagen. Hoezeer we ook van deze mooie tint hielden, we kunnen volledig begrijpen waarom Anne de komende koelere maanden donker werd! Credit: @annehathaway

Tip van de redactie: Als je van plan bent om je haar brunette te verven zoals dat van Anne, weet dan dat je je haarverzorgingsroutine moet veranderen om je kleur levendig te houden. We raden aan om de TRESemmé Color Revitalize Shampoo En Conditioner.

Zorg dat je dit seizoen niet buiten de groep met bruin haar valt, neem nu een kijkje op onze Brown Hair-pagina en vind de perfecte tint voor jou. En als het een serieus chique nieuwe look is, vergeet dan niet om de populairste kleurentrend op Instagram van dit moment te bekijken: chocolade mauve haar!