...

7 SOORTEN NAIL ART-PENSELEN

7 SOORTEN NAIL ART-PENSELEN

Nagelkunst loopt nu waanzin in de schoonheidswereld!

Yup nail art is nu een gelijkwaardige substituut voor body art. Degenen onder jullie die geen grote fan zijn van naalden of de pijn, maar toch dol zijn op wat kunst op het lichaam, is dit de ideale oplossing. Nagelkunst kan een amateurpoging zijn. Je kunt het proberen gewoon om te zien hoe goed je bent of gewoon omdat je je verveelt. Of je kunt ervoor kiezen serieus te zijn en pro te gaan. En dit betekent natuurlijk dat de juiste tools nodig zijn. En dat is waar nailart-penselen in het spel komen.

Nail Art-penselen

Nagelkunstborstels worden geleverd in 15 verschillende interessante stukken en elke set kan verder worden onderverdeeld in 7 delen. Je kunt deze penselen ook afzonderlijk kopen, afhankelijk van wat je graag doet. Deze penselen zijn:

1. Ronde borstel:

Het is de meest veelzijdige en meest voorkomende nagellak. Het wordt gebruikt voor het maken van ingewikkelde ontwerpen. Het helpt ook bij het maken van verschillende lijnpatronen. Deze penselen helpen ook bij het maken van 3d-nagelkunst met acrylpoeder en monomeer.

7 SOORTEN NAIL ART-PENSELEN

.

2. Stripper / voeringborstel:

Deze nagelborstel helpt bij het maken van strepen (lange lijnen), streepjespatronen ontlokken en je kunt ze ook gebruiken om dierenpatronen zoals zebra- of tijgerafdrukken te maken. Met deze penselen krijgt u eenvoudig rechte lijnen. Uw set kan 3 van deze penselen bevatten.

7 SOORTEN NAIL ART-PENSELEN

.

3. Platte borstel:

Deze borstel wordt ook wel shaderpenseel genoemd. Deze penselen helpen bij het creëren van lange vloeiende slagen op de nagels. Het helpt ook bij het maken van een lijn patronen, mengen en kleur. Ze zijn ook nuttig bij het doen van gelnagels. Je set kan 2-3 penseelgroottes bevatten.

7 SOORTEN NAIL ART-PENSELEN

.

4. Gebogen borstel:

Dit penseel helpt in principe bij het knippen van een nagel op de nagel. Het is heel gemakkelijk om de twee kleuren tijdens het gebruik te laoderen vanwege de gebogen borstelharen.

7 SOORTEN NAIL ART-PENSELEN

DE GROOTSTE COLLECTIE NAGEL PRODUCTEN VIND JE HIER

5. Ventilatorborstel:

Fan brush heeft veel functies. Het helpt bij kleuren, het maken van swallows en helpt ook bij het besprenkelen van glitter. Je kunt met dit penseel mooie lijneffecten maken. Het wordt ook gebruikt bij het afborstelen van overtollig stroompoeder of glitter.

7 SOORTEN NAIL ART-PENSELEN

.

6. Detailleringpenseel:

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt dit penseel gebruikt voor het toevoegen van details aan je nagelontwerp en heeft het een zeer goed precisie-effect. Je kunt veel meesterwerken maken met dit penseel. Dit is de must-have penseel in je nagelstiften.

7 SOORTEN NAIL ART-PENSELEN

.

7. Dotter:

Je 15-delige nagelborstel set bestaat ook uit een dotter-gereedschap. Het heeft een zeer kleine top die helpt bij het creëren van veel kleine stippeleffecten op de nagels. Voor grotere punten kunt u andere grotere puntgereedschappen gebruiken die op de markt beschikbaar zijn.

7 SOORTEN NAIL ART-PENSELEN

.

Verschillende borstels hebben verschillende doelen en als u oefent, zult u comfortabeler worden met hun gebruik. Omdat ik altijd werk met een detaillerende borstel ... .Ik kan er alles mee tekenen. En het is een beetje gemakkelijk voor mij.