...

7 met sterren bezaaide looks om nu te proberen


We hebben allemaal gehoord hoe golvende of gekrulde manen lastig kunnen zijn om met een pony te dragen, toch? Nou, we zijn hier om die mythe te ontkrachten, want golvend haar met pony ziet er niet alleen fantastisch uit, het is ook een stijl die geliefd is bij onze favoriete celebs.

Als je vastbesloten bent om deze look eens te proberen, maar geen idee hebt waar je moet beginnen, denk er dan niet meer over na. Hieronder hebben we de archieven van de A-lijst overvallen om je 7 van de meest weelderige golvende kapsels met pony te brengen, die je zeker alle inspiratie zullen geven die je nodig hebt!

Pony en golvend haar: 7 stijlen van de sterren

1. De oogverblindende pony van Kerry Washington

Kerry Washington - zwart loblang haar met blokpony.
Schandaalster Kerry Washington combineert haar golvende lob met een blokpony. Krediet: Rex door Shutterstock

Schandaal ster Kerry Washington heeft haar gedumpt Olivia paus veerkrachtige krullen voor een coole golvende lange bob. De look staat ver af van haar stijl op het scherm, met haar nieuwe kapsel dat tonnen extra volume door de lengtes geeft, terwijl de schokkerige pony haar uiterlijk een trendy randje geeft.

2. De gulle pony van Alexa Chung

Alexa Chung - ruige lob met een stuk pony
Alexa Chung gaat voor een ruige afdronk. Krediet: Rex door Shutterstock

Hoe kunnen we in vredesnaam een ​​golvend haar met pony naar boven doen en Alexa Chung niet noemen ?! Het model, muze, schrijver, ontwerper (is dat alles? Ja? Goed!) heeft van de stijlcombinatie haar kenmerkende look gemaakt, waardoor haar It-girl-referenties worden versterkt.

Tip van de redactie: Voor Alexa's warrige, golvende finish raden we aan om je haar mee te spritten TRESemmé Perfectly (Un)Done zeezoutspray. Dit zal helpen om eventuele natuurlijke golven of bewegingen die je hebt te accentueren, voor een sfeer net buiten het strand.

3. De gordijnpony van Dakota Johnson

Dakota Johnson met golvende gordijnpony
Krediet: Shutterstock

Je kunt niet over een ponytrend praten zonder de koningin van de pony te noemen: Dakota Johnson. Haar wenkbrauwgrazende pony met een scheiding in het midden omkadert haar gezicht prachtig. Om de look af te maken, voegde Dakota zachte, moeiteloze golven toe langs de lengtes van haar haar.

4. De zijpony van Malin Akerman

Malin Akerman - blond haar in zijscheiding met pony aan de zijkant
Billions-ster Malin Akerman ziet er geweldig uit met een pony aan de zijkant. Krediet: Rex door Shutterstock

De Miljarden actrice is gegaan voor een zijfranje om te dragen met haar lichtblonde krullende lob. Zijfranjes zijn een geweldige manier om jezelf kennis te laten maken met de wereld van pony's, omdat ze niet zoveel onderhoud vergen als de meeste andere pony's - en als het resultaat je niet bevalt, kun je de stijl altijd laten groeien!

5. De woelige pony van Lea Michele

Lea Michele - lang zwart haar met een woelige volle pony
Lea Michele omlijst haar gezicht met een woelige pony. Krediet: Rex door Shutterstock

Choppy franjes zijn een erg populaire keuze voor veel vrouwen, omdat ze gestyled kunnen worden om bij bijna alle gezichtsvormen te passen. Dus als je net als Lea Michele dik haar hebt, zal een schokkerige pony wat van dat gewicht wegnemen; terwijl voor degenen met fijne lokken, de snit wat broodnodige textuur zal toevoegen.

6. De wetlook-stijl van Kylie Jenner

Kylie Jenner met zwart wetlook ruig haar
Kylie Jenner rockt een wetlook shag. Krediet: Rex door Shutterstock

Haarkameleon Kylie Jenner heeft zoveel kapsels op zijn kop gezet, het is moeilijk bij te houden! Een van onze favorieten moet echter deze golvende haarpony-stijl zijn.

Een shag-snit met wetlook is een belangrijk stijlstatement op zich, maar in combinatie met een piekerige pony geeft het de look een moderner gevoel. Wat zal ze daarna rocken ?!

Vo5 Mega Hold-gelspray

Tip van de redactie: Om dat wetlook-effect te krijgen, spritz de VO5 Classic Styling Mega Hold Gel Spray over je golven, voordat je je haar met je handen kneedt om het product te helpen inwerken.

7. De bardot-pony van Zooey Deschanel

Zooey Descahnel - donker golvend haar met gebogen pony
Zooey Deschanel combineert haar golvende haar met een gebogen pony. Krediet: Rex door Shutterstock

Nieuwe meisjes actrice is een van de beroemdste beroemdheden die golvend haar en pony rocken. Van haar volle pony tot dit Bardot pony-stijl, Zooey behoeften om op je haarradar te staan ​​als je erover denkt om lid te worden van de ponybrigade.

Nu heb je alles over golvend haar en pony's, kijk wat er nog meer gebeurt in de ponywereld door naar onze Bangs & Fringes-pagina te gaan. Van de nieuwste transformaties van beroemdheden tot deskundige stylingtrucs, we hebben het allemaal!