...

50 ZOMERKAPSELS EN HAARSTIJLEN VOOR LANG HAAR

 50 zomerkapsels voor lang haar

Vervelen van de eeuwenoude paardenstaart? Maak je geen zorgen. Van elegante knots en zwoele golven tot de perfecte stijl voor uw verschillende haarkleuren, snitten en texturen;

We vermelden 50 schattige zomer-haarstijlen voor lang haar om thuis opnieuw te maken:

1. Lange mini vlecht:

Lange mini vlecht

.

Afbeelding: Getty

Als je op zoek bent naar een leuk nieuw ding om te proberen met je haar, voeg dan een mini-vlecht toe aan sexy, warrige lokken. De look voelt veerkrachtig aan - een perfecte oppepper voor deze sombere dagen van februari.

2. Zijwaarts geveegd kapsel:

-Side Swept-kapsel

.

Afbeelding: Getty

Deze zijwaartse beweging is perfect voor een dagje boodschappen en kan gemakkelijk worden omgeschakeld naar datumnacht.

3. Midpart teruggetrokken:

Mid-Part-Pulled-Back

.

Afbeelding: Getty

Het tijdloze kapsel is elegant en gemakkelijk te maken. Laat uw haar gewoon open met een middenpartitie; de eenvoudige truc zorgt ervoor dat je er in geen tijd glamour uitziet.

4. Dark Brown Side Sweep:

Dark Brown Side Sweep

.

Afbeelding: Getty

Wil je een eenvoudige manier om de glamour op te krikken? Veeg dan al je diepe donkerbruine kleurhaar naar één kant. Crystal Lowe heeft deze elegante stijl tijdens een evenement bewerkt.

5. Platina paardenstaart:

Platina paardenstaart

.

Afbeelding: Getty

De platina paardenstaart is stijlvol en levendig. De paardenstaart wordt op de zijkant weergegeven met de kleur, dikte en diepte.

6. Paardenstaartvlecht:

Paardenstaart vlecht

.

Afbeelding: Getty

De paardenstaartvlecht wordt gedaan door eerst een paardenstaart aan de bovenkant te binden en vervolgens te vlechten. De stijl is funky en toch fantastisch.

7. Rood Golvend Kapsel:

Red-Golvend-kapsel

.

Afbeelding: Getty

Wissel van richting met je krultang en varieer de breedte van de gekrulde delen om golven te krijgen die niet al te perfect zijn, zoals Jillian Rose.

8. Golden Wavy Bowed Fringe:

Golden Wavy Bowed Fringe

.

VIND HIER ALLES VOOR JE HAAR

BEKIJK NU

Afbeelding: Getty

Het gouden golvende kapsel voelt krullend en zacht aan. De gekrulde lagen verbeteren de half-up stijl en geven het een heel zacht gevoel. De pony contouren het voorhoofd en geeft een zacht gevoel aan het kapsel.

9. Zwarte slanke lagen:

Zwarte slanke lagen

.

Afbeelding: Getty

Het lange gladde kapsel is scherp en vol precisie. De stijl is elegant en heeft ondanks het casual karakter geen gegolfde look.

10. Golvend Ombre Medium Kapsel:

Golvend Ombre Medium kapsel

.

Afbeelding: Getty

Een geweldige manier om je stijl extra op te vrolijken, is door wat golven toe te voegen. We houden ervan hoe Berenice haar medium springerige golven met een zijgedeelte aankleedde.

11. Spikey kapsel:

Spikey kapsel

.

Afbeelding: Getty

Het blonde spikey kapsel is chic en elegant. De stijl-id is geverfd in blonde tint en heeft een ander gevoel met de bovenste punt zoals 'doen'.

12. Golvend kapsel met subtiele franjes:

Golvend kapsel met subtiele franjes

.

Afbeelding: Getty

We zijn helemaal weg van Maddalena's perfect ongedaan gemaakte coif, en de kleine franjes voegen een feller uiterlijk toe aan de eenvoudige stijl.

13. Golden Waves:

Gouden golven

.

Afbeelding: Getty

Het gouden kapsel heeft veel zorgeloze golvende textuur. Strijk je draden glad met een antikroes om het onderdeel op zijn plaats te houden en gebruik een texturiserende spray om dikke golven te krijgen, zoals Victoria's.

14. Black Hairdo:

Zwart kapsel

.

Afbeelding: Getty

Het zwarte kapsel bestaat uit aan één kant geveegd haar en een korte pony die het haar aan die kant siert. De stijl geeft een sensuele vurigheid.

15. Ombre lange halve hoogte:

Ombre lange halve hoogte

.

Afbeelding: Getty

De lange halve ombre is modieus en stijlvol. Het kapsel is eenvoudig te dragen en gemakkelijk te onderhouden.

16. Donkere glanzende golven:

Donkere glanzende golven

.

VIND HIER ALLES VOOR JE HAAR

Afbeelding: Getty

Het donker glanzende kapsel bestaat uit krullende zwoele golven die de persoonlijkheid van de drager versterken. Verfijnd en stijlvol, de stijl is gekleed met een diep middendeel dat de scherpte verhoogt.

17. Light Brown Side Do:

Lichtbruine kant Do

.

Afbeelding: Getty

Kam je haar voorzichtig en veeg het voorste deel naar de zijkant terug, terwijl je zachte golven toevoegt om de look te verzachten. We houden van deze lichtbruine kant, die bestaat uit een glanzende essentie en een golvende stijl, waardoor het kapsel uit elkaar valt.

18. Golvend Ombre-kapsel:

Golvend Ombre kapsel

.

Afbeelding: Getty

Speel copycat met deze coole ombre haarkleur van Genoveva Casanova voor een onderhoudsarm uiterlijk. We zijn ook dol op de golvende afwerking en off-center scheiding.

19. High Wavy Ponytail:

Hoge, golvende paardenstaart

.

Afbeelding: Getty

Voor een volumineuze paardenstaart zoals Veronica's spreid elke krul, spiraal en zwaai met uw vingertoppen na het vastzetten aan uw kruin. Voeg een beetje textuur toe om de klassieke hoge paardenstaart naar nieuwe hoogten te brengen.

[Lees: klassieke ideeën voor het stylen van lang haar ]

20. Beachy Golden Waves:

Kiezelachtige gouden golven

.

Afbeelding: Getty

Deze schuine, zij-gesplitste stijl is van allerlei aard. Voeg zachte golven toe aan de omgevouwen kant met een krultang en borstel deze door om een ​​zacht ombre beachy effect te verkrijgen.

21. Gouden paardenstaart:

Gouden paardenstaart

.

Afbeelding: Getty

Model Teresa Baca houdt haar look simpel en draagt ​​haar haar in een vrij hoge pony. De gouden paardenstaart, gedaan door hem vast te zetten met bobby pins, is de beste keuze voor lange gezichten, omdat het volume van de pony kan bijdragen aan de breedte van je gezicht.

22. Messy Ponytail Braid:

Messy Ponytail Braid

.

Afbeelding: Getty

Een van onze favorieten, deze zoete, sexy stijl is perfect voor een van die dagen met slecht haar. De rommelige paardenstaart, uitgevoerd in vissenstaartvlecht , heeft een edgy en verfijnde uitstraling.

23. Lang zwart glanzend zijdeel:

Lang zwart glanzend zijdeel

.

Afbeelding: Getty

Het lange zwarte glanzende zijgedeelte is edgy en elegant uitgevoerd met golvende zwarte randen.

24. Bourgondië golvend:

Bourgondië golvend

.

VIND HIER ALLES VOOR JE HAAR

Afbeelding: Getty

Perfect voor een avondje uit, een vintage kapsel met een zijscheiding, eenmaal onder de knie, wordt je go-to-stijl. Krul haar in verschillende richtingen rond een stok om uniforme golven te voorkomen.

25. Gestreept blauw:

Gestreept blauw

.

Afbeelding: Getty

Haal de blah uit je haar met blauwe strepen die een heldere flair geven aan de simpele lange zomerharen.

26. Het lange haar van Ombre:

Het lange haar van Ombre

.

Afbeelding: Getty

We houden ervan te zien dat er manieren zijn om het eenvoudige lange haar op te fleuren zonder het te druk te vinden. Een kleine en een dunne hoofdband op het hoogste punt van je voorhoofd is de sleutel voor deze boho-look.

27. Genaaide kleuren:

Genaaid in kleuren

.

Afbeelding: Getty

Zanger Laci Kay sport warme strepen van blauw en roze die levendigheid aan haar haarkleur toevoegt, haar teint opheft en haar diepblauwe ogen naar voren brengt.

28. De lange kant krullen:

De lange zijkrullen

.

Afbeelding: Getty

De krullen zijn de gemakkelijkste manier om lang haar te laten opvallen. Hier droeg het model haar prachtige krullen opzij geveegd met een elegante dreun.

29. De blonde paardenstaart aan de zijkant:

De blonde paardenstaart

.

Afbeelding: Getty

Dit is hoe je een geklede paardenstaart doet. Het model voegde een girly laagje aan haar jurk toe met haar haar in een hoge pony, gedragen met veel volume rond de kruin en haar lengtes tongen in veerkrachtige krullen.

30. Weaved Curly Elegance:

Geweven krullende elegantie

.

Afbeelding: Getty

Het model zorgt ervoor dat haar eenvoudige paardenstaartkapsel glamoureus genoeg is voor de gelegenheid door een interessant detail aan de paardenstaart te geven.

31. Lang zwart kapsel:

Lang zwart kapsel

.

Afbeelding: Getty

Channh haar innerlijke elegantie, Leah De Neise droeg deze schattige derby hoed lichtjes opzij gekanteld om haar lange lokken echt te laten schijnen. Haar naakte make-up voegde een extra dosis vrouwelijkheid toe aan het uiterlijk.

32. De gevlochten uitstraling:

De gevlochten uitstraling

.

VIND HIER ALLES VOOR JE HAAR

Afbeelding: Getty

Actrice Emily Brunt ziet er warm uit met haar bruine lokken in een gevlochten knot. Houd voldoende gelaagde haarlagen los voor een sexy finishing touch. Als je op een prinses wilt lijken, zou dit zeker een van de meest perfecte zomerupdates voor lang haar zijn om te overwegen.

[Lees: schattige kapsels voor lang haar ]

33. Box Braid Updo:

Box Braid Updo

.

Afbeelding: Getty

Actrice Teyonah Parris ziet er absoluut fenomenaal uit met haar doosvlecht updo . Haar kleine doosvlechten zijn glamoureus en funky, en ze zien er geweldig uit in een enorme getordeerde updo.

34. Golden Braid Bun:

Golden Braid Bun

.

Afbeelding: Gettyir

Actrice Peyton List rockt een lage zijtak die zo is, helemaal schattig - en maakt een einde aan de typische high-side knots. De hoogte vooraan gecombineerd met een losse pull-back creëert een zeer elegante stijl die perfect is voor black-tie sociale evenementen.

35. The Long Shaded Bun:

The Long Shaded Bun

.

Afbeelding: Getty

Als je een beetje oomph wilt toevoegen aan je gebruikelijke lage knot, probeer dan een paar flirterige vlechten eraan toe te voegen, zoals Peyton List deed. Het lage gevlochten knot is subtiel en de eenvoudige gekrulde knal om het gezicht voegt een aanzienlijk laagje schoonheid en gelukzaligheid toe.

36. Lange Edgy vlecht:

Lange edgy vlecht

.

Afbeelding: Getty

Het model ziet er prachtig uit met haar lange, losse vlechten. Het omvangrijke gevlochten detail geeft haar eenvoudige kapsel een extra vleugje glamour en we houden van het contrast tussen haar glanzende haar en de tweekleurige vlecht.

37. Top gevlochten:

Top gevlochten

.

Afbeelding: Getty

We houden van updo. We houden ook van topvlechten. Wanneer ze gecombineerd worden in één look, zijn ze wat we graag fantastisch noemen. Om een ​​soortgelijk uiterlijk te creëren, maakt u van boven naar beneden een eenvoudige bovenste vlecht en wikkel deze om het hoofd, vastzetten met pinnen.

38. Gevlochten pigtails:

Gevlochten pigtails

.

Afbeelding: Getty

Staartjes zijn probleemloos en schattig in elke vorm en vorm. Om deze eenvoudige look, zijkant deel te creëren en haar te verzamelen in twee staartjes. Vlecht elke pony losjes en zet vast met een stropdas.

39. Banged Fish Braid:

Banged vis vlecht

.

Afbeelding: Getty

Tieneractrice Sarah Hayland kleedt haar eenvoudige paardenstaart met een schattig fishtail gevlochten detail halverwege haar glinsterende bruine lokken. De ontspannen en boho-y fishtail vlecht laat haar er winderig uitzien, maar de oogmake-up is allemaal hitte.

40. Tri Braided Bun:

Tri gevlochten knot

.

Afbeelding: Getty

Actrice Odeya Rush heeft de pen opgespannen 'en bevat tonnen nette extra vlechten aan de voor- en achterkant om haar een ongewoon patroon te geven. Het is een gemakkelijke manier om je kapsel op te fleuren en het die extra uitbarsting van warmte te geven die we altijd proberen te bereiken.

41. Side Blonde Flair:

Side Blonde Flair

.

Afbeelding: Getty

Rachel Zoe ziet er prachtig uit met haar met haar zijdelings geselende blonde lokken en schommelt een dun vlecht kapsel. Een geweldige gevlochten kapsel voor lang, dun haar, deze stijl past echt bij haar hartvormige gezicht, omdat de lagen de hoeken van haar kaak verzachten.

42. French Braid with Side Braid:

Franse vlecht met zijvlecht

.

Afbeelding: Getty

Maddie Bowman's klassieke Franse vlecht gedrapeerd over een schouder ziet er schitterend uit op haar. Dit prachtige stuk is ongelooflijk eenvoudig maar voegt zoveel diepte en details toe aan de typische saaie Franse zijvlecht. Ze voegt eenvoudigweg een kleine vlecht toe aan de zijkant van haar hoofd die teruggaat naar haar gevlochten paardenstaartzijde.

43. Blonde zijvlecht:

Blonde bij vlecht

.

VIND HIER ALLES VOOR JE HAAR

Afbeelding: Getty

Perfect kapsel voor festivals, zomers en feesten, de glanzende zijvlecht van Model Behati Prinsloo was de perfecte tonic voor haar zwarte uitgesneden jurk. Los en mooi rond het gezicht, het kapsel is fantastisch chic en stijlvol.

44. V-vormig knot:

V-vormige Bun

.

Afbeelding: Getty

We houden van een klassiek gevlochten knotje en deze prachtige omslag rond gedetailleerde een op Aymeline Valade is een knal op de trend om elk weekend te kopiëren. Met de vlechten om de zijkanten en rond de kruin, kan deze stijl op het langste haar worden gebruikt.

45. The Messy Lean Braid:

De rommelige magere vlecht

.

Afbeelding: Getty

Actrice Eva Longoria bewijst dat jouw gevlochten stijl niet super netjes hoeft te zijn. Haar zij-swept slanke stijl is rommelig maar perfect beeld.

46. ​​Gouden gevlochten vlecht:

Gouden gevlochten vlecht

.

Afbeelding: Getty

Dacht dat een eenvoudige vlecht niet sexy kon zijn? Denk nog eens na. Blake Lively's omvangrijke vorm van de paardenstaartvlechten gekleed met warrige vluchtwegen is eenvoudig en chic. We zullen dit exacte moment afbreken!

47. Gevlochten bovenste knot: