...

20 MOOIE STYLINGIDEEËN KAPSELS VOOR BLAUW OMBRE HAAR

20 MOOIE STYLINGIDEEËN KAPSELS VOOR BLAUW OMBRE HAAR

Het is de kleur van de oceaan, het is de kleur van de lucht. En nu kan het de kleur van je haar zijn! Blauw is een magische kleur die je van een gewoon mens naar een buitengewone mythische godin kan transformeren. Blauw ombre haar ziet er bijzonder mooi uit en zorgt ervoor dat je het middelpunt van de aandacht wordt in elke kamer waar je tegenaan loopt. En met de plotselinge opkomst van gek gekleurd haar over de hele wereld, hoef je je niet eens zorgen te maken over het feit dat je te ver weg kijkt met je blauwe ombre haar!

Maar voordat we ingaan op het aantal geweldige manieren waarop je je blauwe ombre kunt stylen, laten we eerst kijken hoe je het zelf kunt doen. Een advies hieromtrent - we raden altijd aan om je haar gekleurd te krijgen door een professionele kapper, want het vereist een heleboel vaardigheden om het goed te krijgen. 

 

Kijk Voor De Grootste Collectie Haarverzorgings en stylings tools Op Bol.Com 

20 MOOIE STYLINGIDEEËN KAPSELS VOOR BLAUW OMBRE HAAR

20 MOOIE STYLINGIDEEËN KAPSELS VOOR BLAUW OMBRE HAAR

Hoe Blue Ombre doen in je haar thuis

Wat je nodig hebt

 • Oude handdoek / t-shirt
 • Paddle borstel
 • Clips splitsen
 • Haar bleken kit
 • Blauwe haarkleur
 • Bowls
 • Rubberen handschoenen
 • Haarkleurige penseel

Wat moeten we doen

 1. Draag een oud t-shirt of leg een oude handdoek om je schouders om te voorkomen dat je kleding vuil wordt en trek je handschoenen aan.
 2. Poets alle knopen en knopen van je haar grondig uit.
 3. Meng je bleekmiddel in een glazen kom, volgens de instructies op de doos.
 4. Laat het haar in de nek weg en deel al het haar op de top van je hoofd.
 5. Begin met het aanbrengen van bleekmiddel op dit losse gedeelte vanaf de uiteinden en trek het met je vingers over de hele lengte van je haar. Zorg ervoor dat je aan de uiteinden meer bleekmiddel aanbrengt en stop direct onder je kaaklijn.
 6. Blijf steeds meer haar uit het kapsel halen en plak het op dezelfde manier bleek aan tot je het op al je haar hebt.
 7. Verwijder om de 15 minuten bleek uit een klein deel van het haar om te zien of het in uw gewenste kleur is verlicht. Laat het niet langer dan 40 minuten aan staan. Als je super donker haar hebt, moet je het een week later nogmaals bleken om het licht in de gewenste tint te krijgen. Maar als u besluit om Olaplex of een andere bondbuilding-behandeling te gebruiken, kunt u meteen een tweede bleken starten.
 8. Was, shampoo en föhn je haar.
 9. Meng je blauwe haarkleur in een kom volgens de instructies op de doos.
 10. Snijd uw haar af op elke manier die u handig vindt.
 11. Breng de kleur op alle gebleekte gedeelten van je haar aan en trek het een beetje boven de vervagingslijn die door je bleekmiddel is gecreëerd. Laat het aan voor de duur van de tijd aangegeven op het vak.
 12. Was de blauwe haarkleur af tot het water helder is voordat u het wast en conditioneert met kleurveilige producten.

Nou, nu dat je met succes een blauwje op je haar hebt gedaan, laten we eens kijken naar de vele prachtige manieren waarop je het kunt aanpassen!

20 Adembenemende manieren om je blauwe ombre haar te stylen

1. Ice Diva

20 MOOIE STYLINGIDEEËN KAPSELS VOOR BLAUW OMBRE HAAR

Instagram

Nu, dit is wat je een drievoudige aanval noemt (op de best mogelijke manier natuurlijk)! Beginnend met een elektrische indigo en vervaagd in een elektrische en dan een ijzige blauw, is dit drie toned blauwe ombre waar dromen van gemaakt zijn. Stijl het gewoon in sommige strandgolven om er echt uit te zien als een zeemeermin.

2. Anime Blue

20 MOOIE STYLINGIDEEËN KAPSELS VOOR BLAUW OMBRE HAAR

Instagram

Een geweldige manier om je blauwe ombre in al zijn glorie te laten zien, is door hem op een kort kort kapsel te dragen. Het maagdenpalmblauw van deze ombre-stijl ziet er ingetogen en toch chique uit en doet denken aan de prachtige personages die je in Japanse anime ziet. Het enige wat nodig is, zijn losse krullen om de sfeer te voltooien.

3. denim blues

De denim haartrend maakt nu een aantal serieuze golven, en het is niet moeilijk om te zien waarom. Van een donker rokerig grijs aan de wortels, deze denim ombre look gaat over in een rijke aqua blauwe tint om een ​​haarkleuren look te creëren die pure magie is. Een paar losse lage krullen doen de truc bij het stylen van deze kleurlook.

4. Ink Blue Magic

20 MOOIE STYLINGIDEEËN KAPSELS VOOR BLAUW OMBRE HAAR

Instagram

Er is geen kleur die royalty uitstraalt, net als een luxe inktblauw. Deze felle blauwe tint ziet er adembenemend uit als hij in een ombre-stijl is gemaakt, omdat hij zo helder is dat hij opvalt tegen een gitzwarte voet. Een korte bob-coupure is voldoende om deze look naar nieuwe hoogten van glorie te brengen.

5. Aqua zeemeermin

20 MOOIE STYLINGIDEEËN KAPSELS VOOR BLAUW OMBRE HAAR

Instagram

Zeemeerminnen hebben lang gediend als de inspiratie voor een verscheidenheid aan haarkleuren. En deze blauwe ombre-stijl bewijst precies waarom. Het maakt prachtig gebruik van de kleuren van de oceaan - elektrisch blauw en aqua blauw - om een ​​ontzagwekkende haarlook te creëren. En, natuurlijk, de beste manier om deze look te stylen zou in ~ waves ~ zijn (snap je?).

6. Zand en zee

De zon, het zand en de zee zijn alles wat je nodig hebt om de beste zomer van je leven te hebben. Maar er is één ding dat het nog beter kan maken: de perfecte haarlook. Met een zandbruin op de top en een aquamarijnblauw aan de uiteinden, is deze strand geïnspireerde ombre stijl oh zo schitterend.

7. Speciale sneeuwvlok

20 MOOIE STYLINGIDEEËN KAPSELS VOOR BLAUW OMBRE HAAR

Instagram

Als je op zoek bent naar een Disney-geïnspireerde haarlook, dan is deze Disney-geïnspireerde haarlook wat je krijgt met deze ombre-stijl met het Queen Elsa-thema. Niet alleen is deze heldere, ijzig blauwe ombre super eenvoudig te maken op platinablond haar, maar het werkt ook als een charme om het perfect aan te vullen.

8. Indigo charme

20 MOOIE STYLINGIDEEËN KAPSELS VOOR BLAUW OMBRE HAAR

Instagram

Een goede manier om dingen subtiel en elegant te houden met een blauwe ombre op je zwarte haar is om te gaan voor een kleur die niet schreeuwt om aandacht. Een diepe indigo tint ziet er briljant uit op de onderste helft van donkere lokken en maakt de perfecte stijlverklaring wanneer gestileerd in lage krullen.

9. Blue Blooded

Sommige ombre-looks zijn zo perfect gedaan dat ze eruit zien alsof ze zo vanzelf zijn gegroeid. Deze blauwe ombre-stijl is er een van. Met een diep hemelsblauw op de top die geleidelijk vervaagt tot een zachte turquoise tint, lijkt deze kleuropdracht alsof hij recht uit de wilde verbeelding van iemand komt.

10. Assepoester's Fantasy

20 MOOIE STYLINGIDEEËN KAPSELS VOOR BLAUW OMBRE HAAR

Instagram

Wil je je als Assepoester voelen na haar magische transformatie met dank aan haar feeënmoeder? Dan is deze felblauwe ombre uw naam helemaal geschreven! De heldere aqua en elektrisch blauwe tinten van deze ombre komen tot leven op honingblonde lokken en creëren magie wanneer ze in losse golven worden gestileerd.

[Lees: 30 Honey Blonde Hair Color Ideas ]

11. Ultramarijn Whirlpool

20 MOOIE STYLINGIDEEËN KAPSELS VOOR BLAUW OMBRE HAAR

Instagram

Dit is een kleurenuitstraling die een studie is over hoe je een ton dimensie in je haar kunt creëren. Deze balayage ombre uitgevoerd in marineblauwe en turquoise tinten wordt versterkt door de subtiele kastanjebruine tint bij de wortels. Krul je haar op om het een trippy draaikolkeffect te geven.

12. Blue Galaxy

Je leeft onder een rots als je niet al tientallen foto's van haarstijlen van sterrenhonden hebt gezien. En het lijkt erop dat het hier is om te blijven! Om verder te gaan met deze haartrend, kun je kiezen voor een rijk ombre in prachtige middernachtblauwe en diep paarse tinten. Als je met deze kleuropdracht niet op een melkwegprinses lijkt, weet ik niet wat ik wil.

13. Midnight sluimer

20 MOOIE STYLINGIDEEËN KAPSELS VOOR BLAUW OMBRE HAAR

Instagram

Het kan moeilijk zijn om een ​​gekke kleurentaak uit te kiezen als je in een super professionele omgeving werkt. U kunt dus kiezen voor donkere kleuren die er binnen slechts als een lichte tint uitzien, maar tot leven komen wanneer u uit het zonlicht stapt. Een marineblauwe ombre helpt je juist dat te bereiken.

14. Elektrisch buitenaards

20 MOOIE STYLINGIDEEËN KAPSELS VOOR BLAUW OMBRE HAAR

Instagram

Krijg een dosis Parijse chique charme door je blauwe ombre-kleurjob te combineren met een paar stompe knip pony. En om een ​​overvloed aan je haar toe te voegen, ombre het met een knallende elektrische blauwe tint. Wat is er over? Gewoon je haar rechttrekken en je bent klaar om te gaan!

15. Peacock Beauty

Als je een pauwendans hebt gezien met al zijn veren ontrold, dan weet je wat een unieke schoonheid het is om te zien. Deze blauwe ombre-look haalt er inspiratie uit en maakt gebruik van helder elektrisch blauw en violet dat bij de onderste helft van van nature blond haar wordt gemengd.

16. Punk Rock Princess

20 MOOIE STYLINGIDEEËN KAPSELS VOOR BLAUW OMBRE HAAR

Instagram

De punkrock-beweging van de vroege jaren 2000 gaf aanleiding tot een aantal funky haarkleuren die er zelfs vandaag de dag geweldig uitzien. Bijvoorbeeld, een levendige kobaltblauwe ombre gedaan op een plat blonde rechte bob ziet er slecht uit terwijl hij toch zijn vrouwelijke uitstraling behoudt.

17. Frosted Skylight

Als je op een plek woont waar sneeuw valt, weet je hoe mooi ramen tijdens de winter zijn. Dit prachtige fenomeen dient als de inspiratie voor deze ombre look gedaan in een prachtige hagelblauwe tint met dramatische grijze ondertonen. De coole stijl is voltooid door hem in edgy golven te stylen.

[Lees: 10 nieuwste winterkapsels die u kunt pronken ]

18. Twilight Dream

20 MOOIE STYLINGIDEEËN KAPSELS VOOR BLAUW OMBRE HAAR

Instagram

Dit is een kleurenjob die als het beste voorbeeld dient voor een eenvoudige monotoon ombre-look. De natuurlijke zwarte basis van haar haar heeft een koele, getinte, grijze tint gekregen die het diepblauwe geheel aanvult en perfect vervaagt. Wees erop voorbereid om er ultra glamoureus uit te zien wanneer je eruitziet met deze haarlook.

19. Acid Wash Jeans

Het valt niet te ontkennen dat verdraaide nagelbroeken nu al de rage zijn in de modewereld. Het is dus geen verrassing dat denim-tinten ook hun weg hebben gevonden in de wereld van haarkleuren. Deze blauwe ombre-look geïnspireerd op acid wash-jeans maakt gebruik van marineblauwe en hemelsblauwe tinten, met een beetje grijs gemengd aan de uiteinden.

[Lees: Hoe maak je Ripped / Distressed Jeans- DIY ]

20. Ocean Nymph

20 MOOIE STYLINGIDEEËN KAPSELS VOOR BLAUW OMBRE HAAR

Instagram

Het woord 'prachtig' heeft een geheel nieuwe betekenis met deze blauwe ombre-look. De felblauwe lucht bij de wortels vervaagt tot een pastelachtige pasteltint aan de uiteinden om een ​​look te creëren die past bij een bewoner van de oceaan. De tweekleurige dimensie van deze stijl werkt geweldig om je haar langer te laten lijken.

 

 

Kijk Voor De Grootste Collectie Haarverzorgings en stylings tools Op Bol.Com 

20 MOOIE STYLINGIDEEËN KAPSELS VOOR BLAUW OMBRE HAAR

20 MOOIE STYLINGIDEEËN KAPSELS VOOR BLAUW OMBRE HAAR