...

12 TIPS VOOR HET VERWIJDEREN VAN ZELFBRUININGS CREME VAN DE HUID

12 TIPS VOOR HET VERWIJDEREN VAN ZELFBRUININGS CREME VAN DE HUID

12 TIPS VOOR HET VERWIJDEREN VAN ZELFBRUININGS CREME VAN DE HUID

1.Gebruik de populaire citroenmethode

Knijp het sap uit de citroen en doe het in een schone bak. Neem daarna een zachte doek en dep het in het sap-extract totdat de doek de vloeistof opneemt. Breng het vervolgens op uw gezicht , nek, nek, armen, borst, rug, benen en voeten aan. Doe een keer per dag of twee keer in een rij van 2 weken tot 1 maand totdat het gewenste resultaat van eerlijkheid op de huid is bereikt.

 1. Probeer een exfoliërende scrub

U kunt exfoliërende kruiden scrubben met bleekmiddelen en deze minstens driemaal per week aanbrengen op uw gezicht en lichaam voor een proefperiode van 1 maand tot 1 kwartaal. Exfoliëren mag maximaal driemaal per week duren om te voorkomen dat de huid te droog en uitgroeit.

Wat de voordelen betreft, kan het exfoliëren van de huid de dode cellen verwijderen, de huid verlichten en de huidcellen vernieuwen. Gebruik zoveel mogelijk een zachte exfoliërende scrub op je gezicht en gebruik geen vergelijkbare scrub die je op je lichaam op je gezicht aanbrengt, omdat deze laatste tere huiddelen heeft dan de rest van het lichaam.

 1. Verminder het Tan-effect met Loofah

12 TIPS VOOR HET VERWIJDEREN VAN ZELFBRUININGS CREME VAN DE HUID

Fotobron:  http://food.ndtv.com

Een alternatief voor exfoliërende scrub is het gebruik van Loofah. Dit is een natuurlijk onderdeel van de plant dat kan worden gebruikt voor het verwijderen van de dode huidcellen door het gewoon in een sopje te weken en het geheel over uw gezicht en lichaam te wrijven.

Het heeft hetzelfde huidregime als de stap # 2 waarin je dit alleen voor minimaal 3x per week moet doen. Zorg ervoor dat u een andere scrub op uw gezicht gebruikt, aangezien dit deel een delicate en zachte huidlaag heeft dan de huid van het lichaam.

 1. Overweeg Baking Soda op uw lijst

Elke keer dat je een bad neemt, probeer een ruime hoeveelheid baksoda in een water te gieten en het zachtjes op je huid te wrijven. Laat het ongeveer 3 minuten rusten en spoel het daarna uit. Je kunt dit elke dag doen om een ​​snel resultaat van het bleken te zien.

 1. Krijg hulp bij het bleken van zeep

  12 TIPS VOOR HET VERWIJDEREN VAN ZELFBRUININGS CREME VAN DE HUID

Op basis van zuren, placenta bleken en kruidenzepen kunnen helpen bij het bleken van je huid om de eerder gebruinde effecten te verwijderen. Gebruik elke dag je favoriete milde bleekzeep, zodat je de resultaten duidelijk ziet na een periode van 1 week tot 1 maand.

 1. Laat wat babyolie vallen

Een meisje heeft een van nature niet-mengbaar effect op de huid en het scheidt zich niet alleen van water, maar het kan ook de tan-effecten op de huid wegnemen. Breng elke badtijd olie aan en zorg ervoor dat u deze gebruikt voordat u uw gezicht en lichaam wast met zeep. Probeer dit elke dag een routine te maken zodat je de kleur zo snel mogelijk kunt verwijderen.

 1. Exfoliëren met suiker

12 TIPS VOOR HET VERWIJDEREN VAN ZELFBRUININGS CREME VAN DE HUID

Fotobron:  http://beauty.about.com

Suiker is ook een geweldige remedie voor huismiddeltjes die afschilfering en bleking kan bieden. Het maakt de huid zacht en verwijdert de dode huidcellen op hetzelfde moment. Het is een goed alternatief voor exfoliërende scrubs en loofahs. Bevochtig eerst je huid terwijl je een bad neemt, breng dan de suiker op je huid aan en wrijf het in een cirkelvormige beweging om effect te krijgen. Doe deze routine voor 3x per week.

 1. Koop de beste Tanner verwijderen

Als u een formule op basis van lotion wilt, kunt u het product voor kleurverwijdering proberen en de aanwijzingen op het etiket volgen om de procedure correct uit te voeren. Over het algemeen kan het een week of langer duren om een ​​tan remover te gebruiken.

 1. Tomaten op de huid wrijven

  12 TIPS VOOR HET VERWIJDEREN VAN ZELFBRUININGS CREME VAN DE HUIDFotobron:  https://www.punchskincare.com

Sommige mensen geven de voorkeur aan organische thuiszorgoplossingen om een ​​rechtvaardige restauratie van hun huid naar voren te brengen. In dit geval kunnen ze tomaten proberen tijdens het baden. Ik probeerde persoonlijk tomaten te gebruiken toen ik bruin werd tijdens onze zwemles op de universiteit. Bij elke badtijd ga ik eerst douchen en wrijf ik de tomaten over mijn gezicht en lichaam.

Tomaten zijn geweldige witmakers omdat deze verrijkt zijn met de juiste hoeveelheid zure oplossing en lycopeenextract die je huid tegelijkertijd gezond en wit kan maken . Doe dit elke badtijd om een ​​mooie gloed te krijgen en verwijder de kleurtint.

 1. Vochtige komkommer op de huid

Ik heb ook komkommer geprobeerd samen met de tomaten zijn combinaties. Deze twee zijn de perfecte tandem om je huid te hydrateren, soepel te houden en te revitaliseren. Het heeft een tweerichtingsdoel om de effecten van de teint en het wit worden van je huid te verminderen. De komkommer heeft een natuurlijk kalmerende, blekende en hydraterende werking.

Het kan ook zonnebrand en gierigheid van de huid genezen door overmatige blootstelling aan de zon. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen die het gebied kalmeren waar de huid opzwelt door stekelige hitte. Gebruik deze komkommer elke badtijd en wrijf het op je huid, je kunt de komkommer ook mengen en dan aanbrengen op je huid en de geweldige effecten ervan zien.

 1. Vraag dermatoloog voor bleken

  12 TIPS VOOR HET VERWIJDEREN VAN ZELFBRUININGS CREME VAN DE HUIDFotobron:  http://minneapolis.happeningmag.com

U kunt uw dermatoloog vragen of u na enkele dagen of weken na het zonnen kunt bleken . De dermatoloog biedt u voldoende voorzorgsmaatregelen, of uw huid klaar kan zijn voor een bleekbehandeling.

Bleken is de snelste manier om de tan-effecten op de huid te verwijderen, maar het is duur vanwege consulten, oplossingen en procedures voor het gebruik van het apparaat per sessie.

 1. Vraag dermatoloog voor Full Body Diamond Peel

U kunt ten minste één keer per twee keer per week een behandeling met diamantschillen ondergaan en uw dermatoloog erom vragen. Nogmaals, de professionele huidverzorgingsarts zal weten of uw huid klaar is voor een klinische behandeling na het zonnen.

Wat is de impact van het verwijderen van de kleur van de huid?

Zoals we allemaal weten, helpen zonnebankbehandelingen het individu om zijn melanineproductie te verhogen, die verantwoordelijk is voor de bescherming van de huid tegen de directe hitte van de zon. Het dient als een barrière tegen de schadelijke UV-stralen en voorkomt de huid van kankerziekten.

Sommige mensen kunnen echter niet leven met een permanente bruine huid, omdat ze hun huidskleur nog steeds willen herstellen. Aan de andere kant ervaren sommige mensen zonnebrand vanwege overdadige zonnebankbehandelingen en zij willen whitening-behandelingen krijgen om hun huidskleur te egaliseren.

Het is eigenlijk een case-to-casebasis waarom mensen hun echte, lichte kleur willen terugwinnen, zodat deze context alleen die mensen helpt die hun huid willen verwijderen of zelfs willen verwijderen vanwege zonnebrandproblemen. Hopelijk was dit artikel in staat om je vragen te helpen bij het verwijderen van bruiningsbehandelingen.

12 TIPS VOOR HET VERWIJDEREN VAN ZELFBRUININGS CREME VAN DE HUID