...

12 NAIL ART-IDEEËN VOOR JE TEENNAGELS

12 NAIL ART-IDEEËN VOOR JE TEENNAGELS

Nail Art lijkt nu de schoonheid- en modewereld te regeren. Van de modellen op de schans tot internationale filmsterren tot zelfs schoolgaande meisjes, iedereen houdt van sport nail art. Dankzij de eindeloze stijlen die je kunt pronken en de verschillende methoden die deze taak gemakkelijk maken.

Nagelkunst op de tenen ziet er erg mooi en chique uit, zoals de manier waarop ze op nagels doen. De procedure om ontwerpen van nailart  op tenen te doen is bijna hetzelfde als op je vingernagels. Met weinig oefening kun je de techniek van nail art op tenen beheersen.

Er zijn een overvloed aan eenvoudige ontwerpen die je zelf kunt maken. Dus om je aanstaande evenement of een saaie zondagmiddag vrolijk en opwindend te maken, presenteren we hier een mooie verzameling van 12 nail art voor tenen!

Nail Art For Toes - Top 12 Ideeën:

Nagelkunstontwerpen synchroniseren perfect met elke trend en uit onze collectie kunt u inspiratie putten voor uw volgende pedicure-sessie. U kunt nagelpatronen kiezen die passen bij uw persoonlijkheid of stemming en uw uitstraling laten opvallen.

Als je bovendien van glitzy-glam nail art houdt, dan zal je zeker deze hieronder genoemde nail art designs voor tenen proberen . Deze combineren de kracht van glinsterende nailart-accessoires en glitter met de vrij krachtige stemmingswisselende eigenschappen van hoog gepigmenteerde nagellakken.

Bekijk deze 12 eenvoudige nail-artideeën voor tenen waardoor je voet er prachtig uitziet ...

1. Polka Dot Toe Nail Art:

Het maken van eenvoudige stippen op de tenen zien er cool en heel mooi uit. Dit geeft een vintage look. Om deze look te creëren, hoeft u alleen maar uw nagels in welke kleur dan ook te verven en contrasterende dots toe te voegen met een puntentool of tandenstoker. Voeg een toplaag toe als het ontwerp opdroogt.

12 NAIL ART-IDEEËN VOOR JE TEENNAGELS

.

Dit eenvoudige ontwerp van Polka Dot zal zeker de ogen grijpen.

2. Halve maan teen nail art:

Kies voor een stijlvolle ombre nail art-stijl! Maak het uiterlijk van een monochrome nagellak mooier met een contrasterende glitter die asymmetrisch over de nagels wordt aangebracht. U kunt ook stijlvolle strass steentjes proberen die gemakkelijk over natte nagellak kunnen worden aangebracht.

12 NAIL ART-IDEEËN VOOR JE TEENNAGELS

.

Het creëren van halve maan op de duim van je voeten en het afwisselen van de kleuren op andere teennagels zien er heel chic uit en is vrij eenvoudig te doen. Je voeten zullen niet onopgemerkt blijven!

3. Stamping On Toe Nails:

Een van de moderne trends die zijn hoogtepunt bereikt, is Nail Stamping Art. Het is gemakkelijk, snel en effectief. U hoeft alleen maar de vooraf ontworpen afbeeldingen op uw tenen aan te brengen of te stempelen. Omdat andere nagels heel klein zijn om te stempelen, kunt u op uw duim stempelen en deze als accentnagel gebruiken.

12 NAIL ART-IDEEËN VOOR JE TEENNAGELS

Dit ziet er niet alleen mooi uit op je tenen, maar het geeft een prachtig effect.

[Lees: nagellakken voor donkere huidschoonheden ]

4. Bloemenpatroon op teennagels:

Floral teen nail art verf is de mooiste. Je kunt de teen beschilderen met een basiskleur naar keuze en er vervolgens een bloem op tekenen.

Als je heel goed bent in het schilderen met de vrije hand, dan zou het heel gemakkelijk zijn om ze op de tenen te tekenen, vergelijkbaar met een op de foto. Ziet dit er niet mooi uit?

5. Veelkleurige duim:

Je kunt meerdere kleuren op je duim schilderen en andere tenen eenvoudig houden. Je kunt deze kleuren kiezen die bij je jurk passen.

Deze nail art ziet er erg elegant uit. Dit kan ook funky worden gemaakt met behulp van glitters.

6. Five Dot Flowers On Toe Nails:

Het maken van bloemen met vijf stippen op de duimen van je voeten is heel eenvoudig. Je kunt ook je nagelkunst combineren met het schoeisel en de jurk die je draagt.

12 NAIL ART-IDEEËN VOOR JE TEENNAGELS

.

Kijk naar de foto, ziet het er niet spectaculair uit? Zo ja, probeer het dan eens!

7. Lady Bug Toes:

Het creëren van lady bug patroon op tenen ziet er heel schattig en zomers uit! Lady Bug wordt ook beschouwd als een gelukssymbool.

Je kunt dan lady bug op je duim schilderen met rode en zwarte kleuren. Rood is de basiskleur en daarop kun je zwarte bug (dots) tekenen zoals in de afbeelding. Is dit niet een veelzijdige manier om je voeten te accentueren!

12 NAIL ART-IDEEËN VOOR JE TEENNAGELS

.

8. Sticker op tenen:

Versier je tenen nu met een paar schattige kleine stickers in de mode. Deze stickers zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de markt. Kies wat je wilt, afhankelijk van je stemming of feestthema!

Plak stickers of waterstickers op je tenen en gun jezelf een mooie look. Het is gemakkelijk en neemt geen tijd in beslag.

12 NAIL ART-IDEEËN VOOR JE TEENNAGELS

.

9. Luipaardprint-ten:

Dierenprints op voeten zien er fenomenaal uit! Een dergelijk dierontwerp is Leopardprint. Alles wat je nodig hebt is goudkleurige nagellakken in zwarte kleur. Kleur je teennagels goudkleurig en maak daarop zwarte rondingen, zoals op de foto.

12 NAIL ART-IDEEËN VOOR JE TEENNAGELS

.

Dit is vrij eenvoudig te doen met nail art-pennen. Je kunt het ook interessanter maken met roze harten erop. U kunt ook de kleur van uw keuze kiezen om hem een ​​innovatievere uitstraling te geven.

[Lees: Animal Themed Nail Art Designs ]

10. Star Toe Nails:

Sterren zijn gemakkelijk te tekenen en het toevoegen van deze sterpatronen zorgt ervoor dat je teen er schattig uitziet. Je kunt ook glitter op nagels toevoegen en er heel mooi uit laten zien.

Breng een aantal stervormige stickers aan op een glitterachtige zilveren basis om de look net als deze foto te krijgen. Nu ben je helemaal klaar voor nachtfeesten!

11. Bindis of strass teen nail art:

Als je haast hebt en binnen enkele minuten nail art wilt maken, kun je deze look creëren door bindis op je teennagels te plakken. Breng een toplaag aan en je bent klaar om te gaan!

Een eenvoudige basiskleur die bij je jurk past en het ontwerp dat je graag met bindis gebruikt, zal er wow uitzien.

12 NAIL ART-IDEEËN VOOR JE TEENNAGELS

.

12. Stripes Toe Nail Art:

Je kunt strepen op de teennagel trekken om ze er spectaculair uit te laten zien. U kunt de kleur kiezen op basis van de jurk die u draagt ​​en deze combineren met schoenen om deze er mooi uit te laten zien. We hebben hier tinten blauw, zwart en wit gebruikt.

12 NAIL ART-IDEEËN VOOR JE TEENNAGELS

.

Een mooie combinatie zorgt ervoor dat je tenen er mooi uitzien. Ze zijn heel gemakkelijk te doen, is het niet!

Heb je een van deze nail art designs geprobeerd? Er is ook een gratis nailart-appdie je een enorme verzameling afbeeldingen ter inspiratie bezorgt. Deel uw mening en laat ons uw favoriete teennagelkunst kennen door hieronder een reactie te geven.