...

10 coole manieren om highlights en lowlights te dragen


Combineer highlights en lowlights voor een van de mooiste combinaties van highlights van het seizoen. Het mengen van donkere en lichtere kleuren voegt diepte en dimensie toe aan je look voor een trendy en opzettelijke stijl waar je op kunt vertrouwen. Lees meer over lowlights en highlights en laat je inspireren door 10 manieren om blond haar met lowlights te dragen om je kleur te laten zien en je stijl te vieren:

Hoogtepunten en dieptepunten: veelgestelde vragen

Hoe draag je blond haar met lowlights?

Lowlights is een haarkleurtechniek waarbij haarlokken donkerder worden geverfd om diepte en dimensie toe te voegen. Omdat ze de verschillende tonen nabootsen die van nature in ons haar voorkomen, zijn ze perfect om blokkleuren op te breken en mensen met geverfd blond haar er natuurlijker uit te laten zien. Ze zijn ook echt een geweldige manier om een ​​donkerdere tint uit te proberen zonder je er helemaal aan te binden (een beetje zoals uitproberen voordat je koopt!).

Wat is het verschil tussen blonde lokken en dieptepunten?

In veel opzichten lijken blonde lokken en dieptepunten erg op elkaar, inclusief de methoden die worden gebruikt om ze te bereiken. Ze worden beide op de traditionele manier aangebracht met behulp van folie of met de vrije hand geverfd. Het enige belangrijke verschil tussen highlights en lowlights is echter dat highlights bleekmiddel gebruiken om te liften en lichter te maken, terwijl lowlights je basiskleur een paar tinten donkerder maken om extra dimensie toe te voegen.

Wie moet lowlights krijgen?

Lowlights werken goed op alle haartypes, van gekruld tot steil, en afhankelijk van je basiskleur kunnen ze super subtiel zijn of een gedurfder effect hebben. Lowlights zijn bijvoorbeeld vooral populair bij mensen met blond haar die willen overgaan naar donker en zelfs brunettes die diepte en beweging aan hun look willen toevoegen.

Zijn lowlights schadelijk?

De waarheid is dat lowlights niet schadelijker zijn voor je haar dan highlights. In feite is het proces vrijwel identiek, behalve dat de ene lichtere tinten toepast en de andere donkerdere tinten. Eenvoudig, toch?

Het is ook een veel voorkomende misvatting dat je alleen highlights of lowlights tegelijk kunt bewerken. Want om een ​​natuurlijker uitziende finish te creëren, moet je echt beide technieken gebruiken, dus vraag je colorist om deze twee haarkleuringsprocessen te combineren om de gewenste look te krijgen.

Hoogtepunten en dieptepunten: stijlvolle combo's om te proberen

1. Losse golven

blank
Pronk met je kleur met losse en gemakkelijke golven.

Gebruik een krultang om een ​​los golvend kapsel te creëren dat je kleur laat uitkomen en nog meer dimensie aan je kapsel geeft. We houden van deze look van gelaagd haar met gekrulde pony. Houd je look op zijn plaats met VO5 Extreme Hold Hairspray voor een langdurige look.

VO5 Extreme Hold Haarlak

2. Volumineuze krullen

blank
Ga overboord op het volume.

Vestig de aandacht op je kleur door volumineuze krullen over je hele hoofd te creëren. Gebruik een 1-inch krultang en laat elke krul bij je slaap beginnen en van daaruit naar beneden stromen. Werk je stijl af met een nevel van VO5 Invisible Firm Hold Hairspray.

Shot van de VO5 Invisible Ultimate Hold Hairspray

3. Extra grote krullen

Jennifer Lopez met lang krullend honingblond haar in een half opgestoken half opgestoken paardenstaart
Ga groot of ga naar huis! Krediet: Instagram.com/jlo

Voeg nog meer volume toe aan je look door te hardlopen Suave Professionals Natuurlijke volumemousse door je wortels voordat ze drogen. Dit kan ook worden bereikt met rollen. Dit is een prachtige look voor dagelijks gebruik.

4. Verwarde textuur

blank
Ga in op de textuur. Fotocredit: indigitalimages.com

Voeg wat textuur toe aan je stijl door je aan de lucht gedroogde lokken te sprayen met TRESemmé Botanique Natural Hold Hairspray. Deze haarspray geeft je een langdurige fixatie en houdt je haar ook glad en zacht om aan te raken.

TRESemmé Botanique Natural Hold Haarspray

5. Strakke krullen

blank
Pronk met je unieke krullende textuur. Fotocredit: indigitalimages.com

Gebruik haarrollers om 's nachts superstrakke kleine krullen over je hele hoofd te maken. Krullen gemaakt met haarrollers gaan over het algemeen langer mee voor een stijl die je dagen achter elkaar kunt dragen. Deze look kan ook worden gecreëerd door je haar 's nachts te vlechten en het' s ochtends door te kammen voor een schattige golvende finish.

6. Hoge paardenstaart

Gemakkelijke kapsels voor lang haar: Vrouw met blond geaccentueerd golvend haar in hoge paardenstaart met een zwarte scrunchie, gekleed in een zwarte coltrui en blazer.
Plaag de voorkant en verzamel je haar in een hoge paardenstaart.

Plaag de voorkant van je haar en trek je lokken omhoog in een paardenstaart met veel volume. Dit is de perfecte look om alle nostalgie van 2010 terug te brengen in een meer. verhoogde en trendy manier! Laat je nieuwe kleur stralen met deze paardenstaart.

7. Draag het naturel

blank
Draag je textuur natuurlijk.

Laat je haar 's nachts of de hele ochtend aan de lucht drogen en draag je natuurlijke textuur met je gloednieuwe kleur. Je kunt nooit fout gaan als je je natuurlijke haartextuur omarmt!

8. Rommelige krullen

blank
Hoe rommeliger, hoe beter.

Krul je haar met een krultang, sla de haarlak over en ga voor een gemakkelijke en rommelige krullende haarlook om je nieuwe blonde haar te complimenteren met highlights en lowlights. Om deze look hittevrij te behouden, gebruikt u rollers en stylingmousse om uw look bij te werken terwijl u zich 's ochtends klaarmaakt.

9. Geborstelde krullen

blank
Borstel door je krullen nadat ze zijn afgekoeld.

Gebruik een haarborstel of een kam om door je krullen te borstelen nadat ze zijn afgekoeld voor deze getextureerde krullende look. Dit geeft je blonde haar een dimensionale look met highlights en lowlights.

10. Strakke strengen

blank
Draag je haar in een gladde middenscheiding.

Draag je haar glad en steil en kam het in een diepe zijscheiding voor nog meer drama. Voeg wat flair toe met enkele haarclips die de kleur van je blonde haar aanvullen met highlights en lowlights voor de ultieme verhoogde haarlook.