...

BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2022 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

BESTE LICHT THERAPIE LAMP EN BLAUW LICHT VOOR ACNE EN HUID AANDOENING

 

Hoewel acne vaker voorkomt in de adolescentie, kan het probleem op elke leeftijd voorkomen. Oppervlakten of diepe vlekken ontwikkelen zich wanneer klieren een teveel aan olie produceren, waardoor de poriën worden geblokkeerd en de ideale omgeving voor bacteriegroei wordt gecreëerd. Hoewel er veel verschillende OTC- en receptformuleringen beschikbaar zijn als acnebehandelingen, met de groeiende zorgen over chemicaliën, kiezen veel patiënten voor lichttherapie om hun hormonale of cystische acne te behandelen . Apparaten voor thuisgebruik zijn voorzien van rode en blauwe LED-lampjes die inspanningen combineren om ontstekingen te verminderen en schadelijke bacteriën te doden. Lichttherapie wordt aanbevolen door dermatologen om te helpen bij het genezingsproces en toekomstige uitbarstingen van de huid te remmen.

Blauw Licht therapie

Blauwlichttherapie werkt door het doden van de acne veroorzakende bacterie P. Acnes bij de bron. Het is effectief voor gezichts-, rug- en lichaam-acne bij gebruik volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Het is het beste om een ​​therapieapparaat te kiezen dat door de juiste overheidsinstanties wordt onderschreven.

Sommige gebruikers vinden lichte therapie nuttig voor cystic acne, rosacea en acne littekens. Over het algemeen wordt het op de markt gebracht voor de behandeling van milde tot matige hormonale acne. Blauw licht kan diep in je poriën doordringen. Dit kan een einde maken aan acne voordat ze het oppervlak bereiken.

Naast preventie lijkt blauw licht ook het optreden van actieve puistjes te verminderen. Het vermindert de opbouw van oliën op je huid en kan in de loop van de tijd zelfs de poriën verkleinen.

Werkt  Licht therapie voor acne echt?

Het antwoord is in het algemeen ja. Het werkt echter mogelijk niet voor alle soorten acne. Patiënten die worden aangewezen met ernstige acne, kunnen helemaal geen of minimale verbetering ervaren met Licht therapie Milde tot matige patiënten met acne hebben gemeld dat ze de huidverbetering al tijdens hun eerste therapiesessies zagen. Anderen rapporteerden verbetering na een paar doorlopende sessies. Klinische studies hebben deze therapie aangetoond om de huid met 55% te verbeteren. Hogere aantallen verbeteringen werden gegeven bij gebruik in combinatie met andere therapiemethoden. Het kan acne niet 100% genezen, maar het helpt de symptomen te verlichten en voorkomt dat puistjes ontstaan. Raadpleeg eerst een arts voordat u deze therapiemethode gebruikt. Laat ze het type acne bepalen dat je hebt en ga vandaar.

De meeste gevallen van acne zijn behandeld met actuele crèmes en interne medicijnen. Deze producten zijn ontworpen om acne symptomen te verlichten. In sommige gevallen leiden ze er echter alleen maar toe dat de huid erger wordt. Deze traditionele behandelingen komen vaak met bijwerkingen. Die bijwerkingen kunnen een droge huid, jeuk, irritatie, zonnebrand, gevoeligheid voor zonlicht en zelfs verdere acneontsteking zijn. Van sommige interne medicijnen is bekend dat ze ook maagirritaties veroorzaken. Cryogene therapieën en collageeninjecties helpen bij acne-regimes. Maar ze kunnen ook pijnlijk zijn.

Is Licht therapie veilig?

Zoals met alle andere schoonheidsproducten, zou u minder gevoelige huid moeten testen alvorens het op uw gezicht te proberen. Dit helpt ervoor te zorgen dat u geen ongewenste reacties krijgt. De meeste bedrijven bieden een venster voor retourzendingen. Als u vindt dat het apparaat niet voor u werkt, neemt u contact op met de verkoper om te bespreken of het apparaat moet worden teruggestuurd.

In vergelijking met medische behandelingen heeft blauwlichttherapie beperkte bijwerkingen

Voordelen van Licht therapie thuis

Lichttherapie neemt toe in populariteit nu mensen beginnen met het verwijderen van agressieve chemicaliën uit hun leven. Omdat lichttherapie alleen licht en warmte gebruikt, zijn er relatief weinig bijwerkingen. In vergelijking met salicylzuurbehandelingen of gezichtsscrubs zijn de risico's laag.

U krijgt de snelste resultaten met een combinatie van behandelingen. Voor veel gebruikers heeft lichttherapie succes betekend .

Deze behandeling heeft veel voordelen, een ervan is dat het thuis kan worden gedaan. Mensen met acne kunnen veel baat hebben bij thuisbehandeling met blauw licht. Het is een relatief nieuw concept met verbluffende resultaten. Nu er meer thuisproducten op de markt zijn, is deze therapie beter toegankelijk voor het publiek. Nooit meer wachten tot een arts een therapie voorschrijft. In tegenstelling tot traditionele acnebehandelingen, heeft deze zeer weinig of geen bijwerkingen. Het is een veilig alternatief. De FDA heeft er zijn stempel op gedrukt. Andere voordelen zijn:

 • Het is niet-invasief in tegenstelling tot laserchirurgie of dermabrasiebehandelingen. Sessies zijn kort en pijnvrij. Elke roodheid van de huid is mild en verdwijnt snel.
 • Het gebruik van lichtpistolen in de hand kan worden gebruikt in combinatie met het geven van een gezichtsbehandeling voor thuis.
 • Er is geen onderbreking na een behandelingssessie. U kunt snel terugkeren naar de normale dagelijkse routines. Behandelingen in het spreekkamer vereisen vaak wat rusttijd om uw huid te laten genezen van roodheid of irritatie.
 • De genezingstijd is veel sneller dan bij het gebruik van medicijnen, crèmes of andere door artsen bestelde regimes. Sommige gebruikers hebben onmiddellijk merkbare veranderingen in hun huid gemeld. Soms zelfs na hun eerste gebruikssessies.
 • At-home-apparaten kunnen overal worden gebruikt. Gebruik ze terwijl je in bed ligt, een boek leest of zelfs een film kijkt.
 • Handheld-apparaten zijn veel minder duur dan arts- of spabehandelingen. De gemiddelde kosten van deze apparaten variëren van  100-450, afhankelijk van het model en de functionaliteiten.
 • Er zijn geen belangrijke of langdurige bijwerkingen zoals bij andere behandelingen. Je huid zal niet branden, drogen of schilferen. Er zijn ook geen interne bijwerkingen. Van sommige voorgeschreven medicijnen is bekend dat ze maagproblemen of andere gevoeligheid veroorzaken.
 • Het is niet nodig om bij deze apparaten scherpe crèmes of andere chemicaliën te gebruiken.
 • At-home-producten zijn gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn lichtgewicht en zuinig. Het beste van alles is dat je het slechts één keer koopt. Geen behoefte meer aan het opnieuw vullen van recepten of overdreven dure dokters- of spabehandelingen.
 • Ze zijn een geweldige toevoeging om te gebruiken tussen andere behandelingen.
 • Home-producten zijn gemakkelijk te krijgen. Ze kunnen eenvoudig online worden gekocht vanuit het comfort van uw huis. Sommige warenhuizen en apotheken bieden ze ook. Geen medisch recept nodig.

Hoe werkt lichttherapie?

BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

Voor de meeste behandelingen met lichttherapie is het vrij eenvoudig om erachter te komen hoe het apparaat te gebruiken. Kwaliteitsapparaten moeten altijd vergezeld zijn van een handleiding om te zorgen dat u deze veilig bedient. Bovendien zijn veel apparaten uitgerust met een veiligheidsbril om uw ogen te beschermen wanneer ze in de buurt worden gebruikt. Als uw apparaat niet met een veiligheidsbril wordt geleverd, moet u beide afzonderlijk aanschaffen of de ogen en oogleden vermijden.

Licht therapie voor acne voor en na

BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

Licht therapie Reviews


Norlanya Photon Therapy

10/10

Het Norlanya-bedrijf werd opgericht in 2010 en biedt hoogwaardige schoonheidssmachines van alle soorten. Naast deze lichttherapiemachine bieden ze haarverwijderingsproducten, bleekapparatuur, cellulitis-reductiesystemen en nog veel meer.

BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEITBESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

Klanten zijn meestal tevreden met hun Norlanya-aankoop. Voor het behandelde gezichtsgebied is de prijs redelijk en gebruikers zijn over het algemeen onder de indruk van hun resultaten. Natuurlijk varieert elke ervaring als gevolg van individuele ijver en huidproblemen.

Dit specifieke apparaat is bedoeld als een full-service gezichtsmachine. 420 afzonderlijke LED's en drie verschillende golflengten bieden een veel snellere behandeling dan handheld-apparaten, hoewel de initiële kosten vaak veel hoger zijn voor volwaardige eenheden. Wanneer u rekening houdt met de tijd die u spaart, is de extra investering de moeite waard.

Aangezien het bedrijf rechtstreeks verkoopt aan salons, kunt u er zeker van zijn dat hun Photon Therapy-gezichtsmachine de kwaliteit van een salon is. Je krijgt hier geen slechte resultaten of onderdelen van lage kwaliteit. Dit is een geval waarbij u krijgt waar u voor betaalt.

Helaas, aangezien dit specifieke product op de markt wordt gebracht in de richting van salons, gaat de handleiding ervan uit dat de gebruiker een professionele kennis van lichte gezichtsbehandelingen heeft. Nieuwe gebruikers zouden beter kunnen beginnen met een in de hand gehouden lichttherapieapparaat.

Voor degenen met ernstige acne problemen, waaronder rosacea en ernstige acne littekens, deze machine is een duidelijke winnaar. Waar andere apparaten tekort schieten - de NORYLANA Photon Therapy Facial Machine blinkt bijna overal uit. Als u het beste lichttherapieapparaat moet hebben, staat Norlanya voor kwaliteit.


LightStim voor acne

9/10
BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEITBESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

 

Het handheld-aparaat is acht centimeter lang en weegt slechts één pond. De ronde kop met een diameter van 2 inch bevat de gepatenteerde Multi-Wave-technologie van NASA in de vorm van een combinatie van 36 rode en blauwe LED-lampjes. LightStim heeft goedkeuring van de FDA voor de behandeling van milde tot matige gevallen van acne. Therapie houdt in dat het licht elke dag gedurende drie tot vijf minuten rechtstreeks op elk getroffen gebied wordt aangebracht. De lampen bieden een rustgevende warmte die de bloedstroom stimuleert en nooit ongemak veroorzaakt.

De lichtcombinatie is ook ontworpen om de productie van collageen en elastine te stimuleren, wat het genezingsproces bevordert en de algehele textuur en het uiterlijk verbetert. Het apparaat beschikt bovendien over een ingebouwde automatische timer van drie minuten. In het geval dat u wordt afgeleid met het licht in de aan-positie, schakelt een andere automatische 30-minuten-timer het apparaat uit. Het therapeutische licht moet worden gebruikt zoals aangegeven om de gewenste resultaten te bereiken. Resultaten variëren van een paar weken tot een paar maanden of langer, afhankelijk van de ernst van de huidaandoening. Hoewel het apparaat niet zo krachtig is als de apparaten voor lichttherapie die worden gebruikt in dermatologische omgevingen, biedt het wel behoorlijke resultaten.


Tanda Clear Plus

8/10

Als u bereid bent te betalen voor een product dat net dat beetje extra presteert om klinisch bewezen resultaten te leveren, is het TANDA-lichttherapieapparaat ontworpen om indruk te maken. Dit apparaat wordt gewist door zowel de FDA als door Health Canada, iets dat niet door elke lichttherapie-eenheid wordt aangeboden.

BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEITBESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

Hoewel dit apparaat alleen blauw licht uitzendt (en niet de andere delen van het spectrum), biedt het wel sonische trillingen en opwarming. Met deze extra functies kan de gebruiker de effectiviteit van elke behandeling van 3 minuten verhogen. Het bedrijf beveelt dagelijks twee sessies aan, die automatisch worden getimed door het apparaat zelf.

De hoofden voor dit specifieke model lopen elk ongeveer euro 50 - wat een beetje aan de dure kant is. Afhankelijk van hoe vaak je behandelt, zal je succes met de hoofden variëren. Sommige klanten die de aanbevolen twee keer per dag alleen behandelden, genereerden een hoofdleven van meer dan een jaar, terwijl sommigen die vaker of gedurende langere perioden hadden behandeld hun hoofden elke paar maanden moesten vervangen. Over het algemeen zijn de meeste gebruikers onder de indruk van de ervaring.

De sonische trillingen van de TANDA Clear + Professional Acne Clearing Solution zijn erg verzachtend gebleken voor veel klanten, omdat het een milde massage biedt voor het gezichtsweefsel - de huid verstevigt terwijl de blauwe lichten hun magie bewerken. Dit specifieke apparaat werkt op 414nm, wat ruim boven UV-licht is - waardoor er geen ultraviolette huidbeschadiging optreedt.

Dit apparaat is een beetje aan de dure kant, maar de resultaten spreken voor zich - de golflengte die door dit apparaat wordt uitgezonden, zorgt voor een verbetering tot 85% in slechts 6 minuten behandelingsduur. De TANDA Clear + biedt geweldige resultaten voor de behandeling van milde tot matige volwassen acne.


Silk'n Blue Acne-oplossing

7/10

Als u het niet erg vindt om een ​​kleiner behandelapparaat te gebruiken (kleiner behandelgebied = langere totale tijd besteed tijdens behandelingssessies) en een product wilt dat afkomstig is van een bedrijf dat speciaal is voor uw tevredenheid, bekijk dan het Silk'n Blue Acne Solution Device. De naam is misschien niet de meest creatieve, maar het gaat niet altijd om uniek te zijn - soms gaat het om direct concurreren.

BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEITBESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

Dit apparaat zal de klus klaren als je de juiste inspanning levert. Het productondersteuningsteam werkt actief aan het onderzoeken van feedback van klanten om te zien waar hun product moet worden verbeterd - en nadat klanten hadden geklaagd dat de oplaadmethoden niet intuïtief waren, reageerde het bedrijf door een vaste versie van het apparaat te plaatsen.

Zoals met alle andere lichttherapiemachines op de markt, wordt uw succes beïnvloed door de hoeveelheid tijd die u bereid bent te besteden aan uw behandelingssessies. Sommige gebruikers vertoonden na hun eerste sessie zichtbare tekenen van verbetering, maar anderen moeten misschien een paar keer behandelen voordat ze significante veranderingen zien. Je moet ijverig zijn en het product tijd geven om te werken. Een indrukwekkend 40% van de deelnemers aan de studie zag 100% goedkeuring binnen hun eerste drie maanden - na te gaan of dit product echt werkt.

Als u een klinisch bewezen product met een lager prijskaartje en een niet-goed-geld-terug-garantie nodig hebt, heeft het Silk'n Blue Acne Solution Device de steun van dermatologen, beroemdheden en zelfs Oprah. In twee onafhankelijk uitgevoerde onderzoeken, elk onder toezicht van een gerenommeerde dermatoloog en met behulp van een nauwkeurig behandelingsprotocol, rapporteerden gebruikers een vermindering van acne bij 90% van de patiënten, met een gemiddelde vermindering van 67%. Het bedrijf is zelfs bereid om een ​​volledige geld-teruggarantie te geven als u geen succes ziet terwijl u hun aanwijzingen opvolgt. Voor degenen die extra tijd hebben, maar niet veel extra geld, is dit apparaat een prachtige oplossing.


Trophy Skin BlueMD

BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEITBESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

Het Trophy Skin Blue MD LED-lichtpaneel werkt met bepaalde Rejuvalite MD-kits. Complete Trophy Skin BlueMD-kits zijn ook beschikbaar. Het paneel meet zes inches in het vierkant, weegt ongeveer vier ons en herbergt 120 LED-lampjes die blauw, rood en infrarood licht uitstralen. Het product is ontworpen voor gemakkelijk gebruik, zowel zittend als liggend. Veiligheidsbril moet tijdens gebruik worden gedragen. De combinatie van lichten zendt gevarieerde golflengten uit, die zijn ontworpen om oppervlaktebacteriën te doden, ontstekingen te verminderen en de bloedsomloop te stimuleren, naast het veroorzaken van de ontwikkeling van collageen en elastine. Dus huid geneest sneller, ervaart minder puistjes en vertoont een gezonde glans en een gladdere uitstraling.

Voor de behandeling van milde tot matige acne, beveelt het bedrijf aan dat consumenten de lichttherapie één tot twee keer per dag gebruiken tot drie keer per week. Elke sessie duurt 10 tot 20 minuten. Zichtbare resultaten worden vaak gezien in slechts twee weken. De Trophy- en Rejuvalite-systemen zijn uitgerust met automatische timers die het licht uitschakelen na vijf minuten gebruik. Zodra uw huid geneest, zorgt periodiek doorgaand gebruik ervoor dat de huid helder blijft. Vóór elke behandeling dient u de aangetaste huid goed te reinigen, de bril aan te brengen en het lichtpaneel op een afstand van vier tot zes centimeter van het gezicht te plaatsen. De BlueMD is veilig te gebruiken op alle huidtypes en overal op het lichaam.


Sirius Nova Advanced Rejuvenation System

7/10

Sirius Nova is niet een van de meer bekende merken, maar dit apparaat heeft een drastisch minder duur prijskaartje dan sommige van de andere, grotere bedrijven. Het lagere prijskaartje heeft echter geen directe invloed op de effectiviteit van dit apparaat.

BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEITBESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

Veel klanten adviseerden het systeem langer te gebruiken dan de aanbevolen "minimum" tijden omdat de resultaten afkomstig zijn van de totale behandelduur - daarom zullen langere sessies sneller resultaten opleveren. Het is echter belangrijk dat u op uw lichaam lette, omdat er altijd een potentieel van brandwonden is als u lichttherapie gebruikt om dezelfde regio te lang in één keer te behandelen. Je lichaam zal je vertellen wanneer het tijd is om te stoppen.

Over het algemeen geldt dat met apparaten voor lichttherapie, hoe groter de verscheidenheid aan golflengten is die beschikbaar is vanaf één apparaat, hoe groter het aantal problemen dat met dat apparaat kan worden behandeld. Met het geavanceerde verjongingssysteem van Sirius Nova krijg je drie verschillende lichtkleuren - groen licht voor zonnevlekken en littekens, rood licht voor stevigheid en ontsteking en blauw licht voor acne en rosacea. Deze specifieke eenheid bevat ook een gegalvaniseerde microstroomkop die trillingen gebruikt om de gezichtshuid te tonen en te heffen.

Het aantal behandelingen dat nodig is om de resultaten te zien, is afhankelijk van de lichtkleur waarmee u behandelt. Gebruikers meldden dat hun acne in slechts 12 uur verbetering vertoonde, maar zonnevlekken en rimpels vereisten een extra behandeling. Dit zal natuurlijk ook afhangen van de omvang van uw probleem, waarbij milde onvolkomenheden veel sneller verdwijnen dan matige of ernstige.

Aangezien dit een relatief nieuw product van deze fabrikant is, is de hoeveelheid beschikbare informatie niet zo gedetailleerd als bij sommige andere merken. Dit apparaat heeft echter een aanzienlijk potentieel in de industrie aangetoond. Zelfs de sceptici hadden lovende kritieken voor dit specifieke apparaat, waarbij sommige gebruikers verbeteringen meldden binnen twee weken na normaal gebruik.

U ontvangt een gewoon wit vak met de vier koppen, het apparaat, een instructieboekje en een oplaadstation. U zult waarschijnlijk niet in staat zijn om meerdere behandelingen voor dezelfde lading uit te voeren, en het is een nogal tijdrovend proces om uw beste resultaten te zien, maar de tijd die u besteedt, levert resultaten op die moeilijk te geloven zijn, tenzij u ze zelf ziet.

Over het algemeen is het Sirius Nova Advanced Rejuvenation System een ​​goede koop voor mensen met een strikt budget.


Baby Quasar MD Blue

6/10

BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEITBESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

Stelt u zich eens voor dat u uw huid van lelijke acne-laesies verlost zonder dat u geld hoeft te spenderen aan dure bezoeken aan het kantoor van een dermatoloog. Je geeft dan meer geld uit aan voorgeschreven medicijnen. De Baby Quasar MD Blue bespaart u tijd en geld en zorgt tegelijkertijd voor een effectieve behandeling van acne. Het niet-invasieve klasse II medische apparaat biedt een therapeutische lichte behandeling, waarvoor geen rommelige reinigingsmiddelen, lotions of serums nodig zijn. Het lichtgewicht, draagbare apparaat kan worden gebruikt terwijl u naar uw favoriete muziek luistert of tv kijkt.

Het Quasar Bio-Tech-bedrijf maakt 15 jaar lang LED-producerende producten voor lichttherapie. De innovaties die in die tijd zijn ontwikkeld, evolueren voortdurend om de best mogelijke behandeling voor lichttherapie te bieden. De Baby Quasar MD-kop bevat 24 blauwe LED-lampen met een diameter van 5 mm, die licht uitzenden op een golflengte tussen 415nm en 420nm. Bij deze intensiteit remt het licht de productie van talgklieren terwijl het de Propionibacterium acnes doodt door zuurstofmoleculen naar het aangezicht te trekken.

Samen met de grotere LED-lampen heeft de Baby Quasar MD Blue ook een grotere behandelingskop, die 1,94 inch in diameter meet. Met het apparaat kunt u een groter oppervlak behandelen. Bij een gewicht van vijf gram is de Baby Quasar echter comfortabel om vast te houden en te gebruiken. Druk eenvoudig op de aanschakelknop en pas het apparaat vier minuten lang op de huid aan met een draaiende beweging op elke sectie. Het apparaat wordt ook geleverd met een doorzichtige lensdop zodat meerdere leden van het huishouden het apparaat kunnen gebruiken. Veeg de lens alleen af ​​tussen een sessie met een met alcohol bevochtigde doek of een watje.

Het apparaat wordt geleverd met een voedingskabeladapter, een beschermende bril en een handig reistasje. De LED-lampen zijn ontworpen om tot 50.000 bedrijfsuren te bieden. Samen met uitzonderlijke gratis klantenondersteuning krijgt u het voordeel van een onvoorwaardelijke levensduur, onbeperkte garantie en een retourbeleid van 90 dagen.


Project E Beauty Mini Opvouwbare PDT

6/10

Project E Beauty heeft goud gewonnen met deze fototherapiemachine. Waar veel apparaten hun paar functies hebben, biedt deze specifieke machine een gloeiende schare fans die graag zijn lofzangen zingen. Wie op zoek is naar een complete huidverzorgingsoplossing hoeft niet verder te zoeken.

BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEITBESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

De Project E Beauty Mini Opvouwbare PDT-machine biedt in totaal 7 kleurencombinaties om elke huidconditie te behandelen, van rimpels tot ouderdomsvlekken, poriegrootte tot lage bloedsomloop, deze machine doet het allemaal. Als je geen full-body-eenheid koopt die bijna een hele kamer beslaat, vind je geen beter apparaat voor thuisbehandelingen. Het is groot genoeg om het hele gezicht of de hele maag in één sessie te behandelen.

Voor gebruikers die nog geen ervaring hebben met lichttherapie, lijkt deze machine misschien duur - maar mensen met meer ervaring begrijpen de voordelen van all-in gaan. In sommige opzichten kan de grotere investering in verband met een product als dit garanderen dat u ijverig zult zijn in het gebruik ervan.

Zelfs het meest geavanceerde systeem zal niet werken als je niet persistent bent, en dit is geen uitzondering. Als u de aanwijzingen niet volgt en uw behandelingen niet bijhoudt, ziet u de beoogde resultaten niet en is het misschien gemakkelijk om ontmoedigd te raken. Maar met de juiste inspanning biedt dit product u alles wat u nodig hebt voor een mooie huid door middel van lichttherapie.

Voor de klant die weigert genoegen te nemen met een inferieur apparaat, is de Project E Beauty Mini Opvouwbare PDT een allesomvattende oplossing voor elke huidverzorgingsbehoefte.

= >> Lees onze volledige recensie!


Wat is het beste thuisapparaat?

Alle klanttevredenheidsinformatie is gebaseerd op thuisrecensies van de beste apparaten voor lichttherapie. Informatie is actueel vanaf de oorspronkelijke publicatiedatum van deze website. Meer informatie is mogelijk beschikbaar tussen toen en nu. We doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat onze informatie actueel en betrouwbaar is, maar als u een discrepantie hebt geconstateerd, aarzel dan niet om het onder onze aandacht te brengen.

Uw beslissing over waar u uw lichttherapieapparaat kunt kopen, heeft invloed op de prijs. We hebben Amazon gekozen als onze favoriete verkoper. Amazon biedt concurrerende prijzen voor miljoenen producten om aan al uw behoeften te voldoen.

De beste thuisbehandeling voor u hangt af van uw individuele behoeften en van uw budget. Duurdere lichttherapiemachines zullen vaak meer substantiële resultaten opleveren dan die in een lagere prijsklasse. Alle producten die we onderzoeken hebben een hoogwaardige en solide reputatie.

Onze keuze voor het allround beste apparaat is zonder twijfel de Project E Beauty Mini Opvouwbare PDT . Deze packs salon-kwaliteit resulteert in een draagbaar formaat, waardoor de gebruiker alles van acne tot striae tot sproeten kan minimaliseren. Als je het allemaal nodig hebt, is deze machine zeker de prijs waard.

BESTE LICHT THERAPIE LAMP FOR ACNE EN HUID AANDOENING

BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT

BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEITBESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
SKIN INC. SUPPLEMENT BAR OPTIMIZER VOYAGE TRI-LIGHT-APPARAAT 

WAT HET DOET: Dit apparaat combineert de kracht van door NASA geïnspireerde geleide chromotherapie en stimulatie met lage frequentie en biedt niet één of twee, maar vijf verschillende voordelen: herleven, gloeien, kalmeren, optimaliseren en v-vormgeven. Afhankelijk van wat je huid het meest nodig heeft, kun je de lichten uitdoen en zelfs combineren om meerdere problemen tegelijk te behandelen.

GEWELDIG VOOR: Een recensent zegt dat het paarse licht haar hormonale puistjes in de kin en kaaklijn volledig heeft verholpen. Als dat geen magie is, dan weten we niet wat het is.

 • 5 gekleurde LED-lampjes
BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEITBESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
VOOR ACNE 

BESTE VOOR: Dankzij een combinatie van therapie met blauw en rood licht is dit apparaat de beste keuze voor het verslaan van huidige onvolkomenheden en de sporen en littekens die zijn achtergebleven van eerdere. Het beschikt ook over een ingebouwde timer van drie minuten, dus het is onmogelijk om het te overdrijven.

LEUK FEIT: de LED's in dit apparaat zijn ontworpen om een ​​leven lang mee te gaan, dus u hoeft ze nooit te vervangen.

 

BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEITBESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEITPROJECT E BEAUTY LED-GEZICHTSMASKER LICHTTHERAPIE 

WAAROM JE HET NODIG HEBT: als je eenmaal voorbij bent aan het feit dat je er absoluut angstaanjagend uitziet als je dit ding draagt, zul je het geweldig vinden. Het wordt niet alleen geleverd met zeven verschillende LED-lampjes die alles behandelen, van rimpels tot hyperpigmentatie, maar het gaat ook op voor slechts  110, waardoor het een totale koop is.

GEBRUIKERS ZEGGEN: "Ik ben een professionele huidverzorgingstherapeut en heb mijn hele carrière met elektrotherapie gewerkt. Dit is GEWELDIG. Machines die twee keer zo duur zijn, zijn lang niet zo helder en hebben niet zoveel kleuropties. Dit is zo goed gemaakt en ik ben zo onder de indruk! "

 • 7 LED-lampjes
BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEITBESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
LIGHTSTIM VOOR RIMPELS 

BESTE VOOR: Speciaal ontworpen voor het rijpen van de huid, is dit lichttherapie-apparaat de perfecte keuze voor diegenen die fijne lijntjes en rimpels willen bestrijden. Door gepatenteerde technologie te gebruiken die tegelijkertijd meerdere golflengten van licht afgeeft, stimuleert het onmiddellijk de productie van collageen, vermindert het de poriegrootte, verfijnt het de huidtextuur en zichtbaar zichtbaar.

VAN DE DESKUNDIGEN: In een klinische studie van acht weken vertoonde 100% van de deelnemers een significante verbetering van hun fijne lijntjes en rimpels.

 • Inclusief voedingsadapter, beautycase, bril en gids
BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEITBESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
NEWKEY LED LIGHT THERAPY 7 COLOR FACIAL SKIN CARE MASK

WAT HET DOET: inclusief zeven verschillende lampjes die specifieke problemen aanpakken (denk aan blauw voor acne, groen voor rimpels, geel voor roodheid, enz.), Er zijn maar heel weinig huidproblemen die dit masker niet kan aanpakken. Het beste van alles is dat het wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee u de kleurselectie en timer met één druk op de knop kunt bedienen.

GEBRUIKERS ZEGGEN: "Dit masker is geweldig! Als je 's nachts een behandeling doet, zul je de volgende ochtend versteld staan ​​van je huid. Het zal pigmentvlekken verlichten, acne bestrijden en dikke lijnen. Samen met vitamine C en benzoylperoxide, dit masker heeft mijn huid enorm verbeterd. "

 • 7 LED-lampjes
BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEITBESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
PURE DAILY CARE LUMA 4-IN-1 HUIDTHERAPIE WAND ION THERAPY LED-LICHTMACHINE

GEWELDIG VOOR: Uw zelfzorgsessies staan ​​op het punt te worden verlicht. (Sorry, dat moest.) Dit luxe ogende apparaat maakt niet alleen gebruik van drie led-lampjes die verschillende huidproblemen behandelen, maar het wordt ook geleverd met twee massagemodi die onzuiverheden verwijderen en de opname van serums, moisturizers en spotbehandelingen verbeteren.

NUTTIGE TIP: We zullen de drie lampjes voor je opsplitsen: rood is voor anti-veroudering, blauw is voor ontstekingen en puistjes en groen is voor het reinigen en masseren.

 • 3 LED-lampjes
 • Inclusief 1 Luma-toverstaf, reisetui, oplaadkabel, snelstartgidsen en instructiehandleiding
BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEITBESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
DR.DENNIS GROSS SKINCARE SPECTRALITE FACEWARE PRO

WAAROM JE HET NODIG HEEFT: Een van de beste dingen van lichttherapie is dat het wonderen doet voor alle huidtypes en -tonen, wat niet het geval is voor veel actuele anti-verouderingsproducten. Dit futuristisch ogende masker van Dr. Dennis Gross gebruikt 72 krachtige LED-lampjes om collageen te stimuleren, wat resulteert in minder fijne lijntjes, rimpels, kraaienpootjes en zelfs puistjes - allemaal zonder enige irritatie of gevoeligheid.

VAN DE DESKUNDIGEN: Volgens Dr. Gross zal het gebruik van dit apparaat gedurende ten minste drie minuten per dag het uiterlijk van de huid binnen acht tot tien weken verbeteren.

 • Rood en blauw lichttherapie
 • Dermatoloog goedgekeurd
BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEITBESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
DR.DENNIS GROSS SKINCARE SPECTRALITE EYECARE PRO

BESTE VOOR: De SpectraLite EyeCare Pro is ontworpen om perfect rond de ogen te passen en is de perfecte oplossing voor donkere kringen, trekjes, kraaienpootjes en andere vervelende rimpels rond de ogen.

GEBRUIKERS ZEGGEN: "Ik gebruik dit product nu een paar maanden en ik ben er helemaal weg van! Het is zo gemakkelijk te gebruiken en ik heb verbluffende resultaten gezien! Ik bewaar het in mijn nachtkastje en zet het elke avond op Omdat het handsfree is, is het de gemakkelijkste manier om mijn huid wat TLC te geven - zelfs als ik me super lui voel. "

 • Inclusief SpectraLite-apparaat, verstelbare riem, oplaadpoort en schoonheidstas
BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEITBESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
FOREO ESPADA ACNE-CLEARING BLUE LIGHT PEN

BESTE VOOR: Als vlekken je grootste zorg zijn, pak ze dan aan met dit schattige apparaatje. Met lasergericht blauw LED-licht en T-Sonic-pulsaties verwijdert de Espada pijnloos de huid van acne-veroorzakende bacteriën in slechts 30 seconden per dag.

NUTTIGE TIP: Voor milde puistjes zouden twee sessies van 30 seconden moeten werken. Voor matige tot ernstige onvolkomenheden raadt het merk drie of vier sessies aan.

 • Verkrijgbaar in andere kleuren
BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT
NEUTROGENA LICHTTHERAPIE ACNE SPOT-BEHANDELING

BESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEITBESTE LICHT THERAPIE LAMP VOOR ACNE EN HUID AANDOENING KOPEN 2023 VERGELIJK BESTE PRIJS KWALITEIT